Graco

Har din familie sat nye skud? Til lykke! Som en gave til jer selv og barnet kan vi på Lekmer.dk anbefale en Graco vugge, så I kan nyde jeres første tid sammen. Graco er et mærke til familien, der synes om farver. Hvis du leder efter Graco i Danmark, er du kommet til det rigtige sted, velkommen til Lekmer.dk! Gracos udvalg spænder fra beroligende vugger til komfortable højstole, rejsesenge med mere. Mærket har været omhyggeligt med at gøre alle produkter 100% sikre, og derfor kan du som forældre slappe af, når du sætter dit barn i en babygynge eller en autostol fra Graco. Der findes også masser af forskellige beskyttelsesprodukter i sortimentet, fordi vi her på Lekmer ved, at små børn ofte bliver snavsede. Den stilrene Akta Graco barnevogn er et populært valg hos vore kunder, fordi den med sine tre hjul og håndvenlige styr er let at køre. Hvis du som forældre vil jogge bag vognen, er det valget til dig!
Som mange forældre hurtigt erfarer, kan børnenes ting hurtig fylde meget i boligen. Graco ønsker at forenkle dit familieliv ved blandt andet at tilbyde smidige rejsesenge, der fylder meget lidt, når de er klappet sammen. Lekmer.dk har Graco til forskellige aldre.
Graco har eksisteret i mere end 60 år, siden amerikanske David Saint - far til ni børn - fik idéen til hejse-babygyngen Swyngomatic. Siden da har mærket været fremsgangsrigt og bragt sine idéer ud over landets grænser. I dag er Graco en globalt kendt aktør inden for børneprodukter, fordi de tilbyder kvalitet, finurlighed og farverige designs, uden at lænse pengepungen. Der findes talrige produkter, der passer til forskellige aldersgrupper. Dette mærke koncentrerer sig om at fremstille produkter, der giver hele familien et mere enkelt og kvalitativt liv. Lekmer.dk sælger Graco på nettet, her via hjemmesiden.
Ups!

Ups!

Her er der tomt lige nu!