Stålblå dunjakke til børn fra Bergans. Denne jakke er en funktionel vinterjakke af høj dunkvalitet, der er varm nok til rigtig kolde skandinaviske vintre. Tøjet fra det norske mærke Bergans er designet til at holde i lang tid, og denne jakke er vindtæt og vandafvisende og kan bruges i al slags vejr. Jakken har lynlås med hagebeskytter, høj krave og aftagelig hætte. Elastisk i manchetterne med hul til tommelfingeren, samt elastik der kan snøres ind for neden, så jakken er ekstra komfortabel at have på og barnet kan holde varmen. Jakken har også to forlommer til små fornødenheder.

– Aftagelig og justerbar hætte
– Hagebeskytter
– Elastiske manchetter med hul til tommelfingeren
– Elastik for neden, der kan snøres ind med en hånd
– Forlænget rygstykke
– Reflekser
– Vindtæt
– Vandafvisende
– Ydermateriale: Pertex® Classic, 100% polyamid
– For: 100% polyamid
– Fyld: dun 80/20
– Fyldningsgrad: 550 cuin
– Bergans bruger kun dun fra ikke-levendeplukkede gæs
– Etik: Bluesign-certificeret, Ethical Trading Initative med Code of Conduct, når der foreligger målsætninger. Hver gang der aflægges besøg hos leverandører, foretages kontrol for tilsidesættelse af arbejdsmiljøregler m.v. og opfølgningsbesøg aflægges.
  • Artikelnummer L-0038997-1003

Levering

Vi bestræber os på, at alle ordrer afsendes inden for én arbejdsdag. 

Bemærk venligst, at din ordre kan blive sendt i forskellige pakker. Når din bestilling er sendt fra vores lager så sender vi en leveringsbekræftelse per mail med trackingnummer. Klik på Linket i leveringsbekræftelsen så bliver du dirigeret til fragt firmaets hjemmeside og kan se den seneste information om din levering.

Vil du vide mere om vores levering? Klik her.

Retur

Vil du vide mere om vores Retur & bytte? Klik her.