Lekmer logo

Tæpper til børneværelset

Gulvtæppet til børneværelset er så meget mere end en sjov indretningsdetalje. Det gør rummet hyggeligt og indbyder til stor fantasi hos det enkelte barn. Hos Lekmer.dk er vi meget stolte af vores store udvalg inden for gulvtæpper til børneværelset, og vi tilbyder en bred vifte af stilfulde designs, størrelser, materialer og prisklasser. Her finder du tæpper til alle aldre og smag.

Et legetæppe, er en alsidig tilføjelse til børneværelset, og det fungerer både som indretningsdetalje samt som et legested for familie og venner. Læs historier, hink, kør med biler og byg huse på tæppet - kun fantasien sætter grænser! På Lekmer.dk finder du tæpper til alle former for leg, og du kan vælge fra en bred palet. Uanset om du er på udkig efter et tæppe med et smukt print, et blødt børnetæppe, et tæppe med børnenes favorit eller et sjovt biltæppe, så har vi noget, der frister i udvalget. Vores gulvtæpper er valgt med stor omhu og kommer i mange forskellige størrelser og former, hvoraf mange har en ekstra skridsikker belægning. Vores tæpper er simpelthen designet til leg og sjov!

At lege er en udfordrende og givende proces, og derfor ser vi det som en af ​​vores vigtigste opgaver at fremme legen via Lekmer.dk. Det er præcis, hvad et tæppe til børneværelset bør gøre. Et tæppe med print fra barnets foretrukne TV-program gør legen sjov, mens et tæppe med racerbaner og gader inspirerer til skabelsen af egne historier, ligesom et tæppe med det farverige print og spændende farvekombinationer sætter fart på barnets kreativitet. Vores tæpper med tryk af byer, veje, gader, huse, træer og slotte er særligt pædagogiske og opfordrer til fantasifulde påfund. Alle vores gulvtæpper er fremstillet af holdbare materialer - så sig velkommen til den vilde leg!

Lekmer.dk gør det nemt for dig som forælder at finde det helt rigtige tæppe til børneværelset. Hele familien kan være involveret i udvælgelsen af tæppet online. Sæt jer foran computeren og lad barnet se med, når I sammen tjekker det store udvalg af tæpper.

62 produkter
62 produkter