Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Tapeter og vægdekorationer

At få sit eget værelse er en stor begivenhed i et barns liv. Endelig får man noget, der er ens eget, hvor man kan have sit legetøj og lege på egne vilkår – og endda lukke døren bag sig. Med sit eget værelse bliver barnet straks lidt større og får ansvar – noget man længes efter som lille.

Aller sjovest er det, hvis værelset kan gøres unikt med ting, som barnet selv synes om. Og du får mulighed for at sætte nyt tapet op eller hænge nye malerier på væggene, så det bliver mere end blot et rum, hvor barnet bor.

Tapeter for børn

Ønsker du en tidløs klassiker, vælger du Skyer. Børnetapetet over alle børnetapeter. Skyer (moln på svensk) blev formgivet i slutningen af tresserne af Gunilla Axén og beklæder i dag væggene i mangt et drenge- og pigeværelse. Tapetet findes i forskellige farver – alle sammen med Axéns genkendelige mønstre.

Se dig omkring i vores net-butik og sammenlign tapeter. Her vil du finde både klassikere og mere moderne tapeter med jungle-motiv, bondegårde og dinosaurer samt baggrundstapeter med kendte og værdsatte motiver, der gør børneværelset mere spændende.

Vægdekaler og wallstickers

Vægdekaler – eller wallstickers, som de nogle gange kaldes – er selvklæbende dekaler, der monteres direkte på væggen uden at skade tapetet. De kan let fjernes og efterlader ingen pletter. De egner sig altså perfekt til om-dekorering af børneværelset, da de ikke behøver at blive siddende permanent.

Udvalget af vægdekaler er stort. Du kan bestille dekaler med verdenskort, rummotiv, bogstaver og dyr. Herudover findes de med print med børnenes yndlingsfigurer, som for eksempel Scooby Doo, Transformers og racerbilen Rorri.

På Lekmer finder du også andre ting, der kan sættes på væggen, så som bogstaver af træ, selvhæftende træskilte, magnetbogstaver og disco-lamper.

118 produkter
118 produkter