Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Opbevaring til børneværelset

Med hjemmeboende børn kan antallet af småting øge med lynets hastighed. Fødselsdage og juleaftner passerer og legetøjet, tøjet og tingene bliver blot flere og flere. De fleste forældre har sikkert set ud over gulvet og spurgt sig selv, hvor alle disse ting dog er kommet fra.

Opbevaringsplads er Alfa og Omega, hvis man skal have styr på hjemmet. Når Lego har sin plads, tøjet sin samt bøgerne og krammedyrene sine pladser, så bliver det meget lettere at bo og leve i huset eller lejligheden.

Her finder du alt det, du får brug for til god opbevaring.

Opbevaring af børnenes legetøj, tøj og ting

Lad os begynde med Lego. Legetøjet, der let – hvis det ikke har sin egen plads – spredes rundt omkring i hele hjemmet på ingen tid. At træde på en Lego-klods kan være noget af det mest smertefulde.

Her finder du sjove Lego opbevaringsspande/-bokse, formede som overdimensionerede Legoklodser. Det bliver mere en leg i sig selv at samle dem sammen, end hvis de skulle lægges i en temmelig intetsigende kasse. Bestil gerne et par stykker, hvis I har meget Lego. Så behøver man måske heller ikke at tage det hele frem, hver gang der skal bygges.

Vi har en lang række af opbevaringsmuligheder til børnenes legetøj og ting: æsker til tegninger, sammenklappelige kurve, der kan rumme alt fra legetøj, krammedyr til vasketøj og opbevaringsskuffer på hjul, som man kan skubbe ind under sengen eller sofaen. Herudover findes klædeskabe, børnegarderober og bøjler til børneværelset.

122 produkter
122 produkter