Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Indretningsdetaljer til børneværelser

Det er detaljerne, der fuldender værelset! Små ting, der giver værelset personlighed og sjæl. Det gælder hele lejligheden eller huset; men ikke mindst børneværelset. På denne side finder du fine ting, der kan pifte værelset op og tilføre ”det lille ekstra”!

Faktum er, at sjove detaljer kan forvandle et helt almindeligt rum til et, hvor børnene trives – og det behøver ikke koste specielt meget. Her vil vi præsentere vore bedste indretningsdetaljer.

Et udvalg af indretningsdetaljer for børn

Bogstøtter: Vi har fantastiske bogstøtter til børneværelset. En favorit er de bløde bogstøtter fra Skip Hop. De er udformede som bløde dyr, men har alligevel den tyngde, der skal til for at kunne holde bøgerne oppe. Desuden har vi sjove, mere traditionelle bogstøtter af træ.

Tøjophæng: Når man har børn i huset, kan tøjet havne overalt i hjemmet. De sædvanlige tøjstativer og knagerækker kan udgøre et problem, da de sidder for højt oppe og måske ikke er i sjove udformninger – eller føles som børnenes egne. Vi har løsningen. Sjove, farvestrålende stativer og knager, som du kan stille i børneværelset eller hænge lavt i entréen.

Målestokke: Alle forældre ønsker at følge med i børnenes udvikling, og børnene skyder hurtigt i vejret – hurtigere end man lige tror. Med en målestok på væggen kan I følge med i udviklingen og skrive det ned (eller på selve målestokken), når barnet har opnået en vis højde. Ud over at være en sjov indretningsdetalje, bliver den også til et kært minde.

Papirkurve: Er det jeres mål, at affaldet skal havne der, hvor det hører hjemme? Køb en sjov papirkurv. Vi tilbyder en række forskellige papirkurve med børnenes yndlingsfigurer – Monster High, Mickey Mouse, LEGO med flere. Bestil en og I vil få et praktisk produkt, der også pynter på værelset.

Vi har nu nævnt nogle af de indretningsdetaljer, du finder på Lekmer. Vi har også ure, spejle, pyntegenstande, tavler og meget andet. Tag en runde i butikken og bestil direkte på nettet, så børneværelset kan blive piftet op.

85 produkter
85 produkter