Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Senge

Søvn er af stor vigtighed for vores udvikling. Vi har komfortable senge til både store og små børns behov, så de kan sove på en sikker måde og vågne udhvilede op.

Billige, dyre, høje, lave, faste, bløde, økologiske og Svanemærkede senge.
En tryg vugge vugger din nyfødte baby i søvn.
Prisbelønnede Moseskurve med alt det, du kan forvente dig af en traditionel Moseskurv (transportabel, let at bære og hyggelig) - med moderne forbedringer, så som super stærke materialer og allergivenlighed.
Vi har tremmesenge til de allermindste. Senge, der strækker sig fra traditionelle tremmesenge til smarte, sammenklappelige rejsesenge.
Rejsesenge til indendørs brug, der passer til børn fra 2 til 6-års alderen. En luftmadras til små børn - den perfekte løsning til overnatninger og rejser samt overgangen fra tremmeseng til en lidt større seng. Vi har også luftmadrasser med aftageligt tæppe - den perfekte campingseng til børn fra 6 til 10-års alderen, der skal på eventyr, indendørs såvel som udendørs.
Der er juniorsenge i forskellige former og med varierende udseende. Med eller uden sengehest. I neutrale farver eller mere avancerede modeller med børnenes yndlingsfigurer i centrum.
Højsenge egner sig perfekt til ”Compact Living”, fordi man får ekstra plads til for eksempel et skrivebord og kan sætte opbevaringskasser under sengen. Praktiske etagesenge er helt ideelle til små værelser, hvor kan har bruge for flere sovepladser. Rummets højde udnyttes og arealet udnyttes maksimalt.
En sengehimmel indrammer sengen, giver et trygt miljø og skaber en hyggelig atmosfære.
Skab dit barns drømme soveværelse med personlige indretningsdetaljer. Investér i den rigtige seng – og sov godt!

255 produkter
255 produkter