Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Møbler til børneværelser

For at kunne skabe et værelse, hvor børn kan trives, lege og opfatte som deres eget, kan du få brug for at købe møbler i børnestørrelse. Med et læsehjørne med en lille lænestol, gode bogreoler og en junior- eller tremmeseng, skaber du et værelse tilpasset børnene.

Med børnemøbler skaber du også et sikkert miljø. Du slipper for skarpe kanter og høje højder og kan slappe af i bevidstheden om, at din søn eller datter leger i et værelse, der egner sig lige netop til ham eller hende. Simpelt hen et trygt værelse børn kan trives i.

Nogle populære møbler til børn

Her på Lekmer kan du bestille stort set alle former for børnemøbler – fra gulv til loft. Se dig omkring i online butikken og du vil finde det, du søger. Men lad os først præsentere nogle af vore storsælgere.

Børnesenge: Vi tilbyder et stort udvalg af tremmesenge til de allermindste. Fra de helt traditionelle tremmesenge af træ – med sikker afstand mellem tremmerne – til smarte, sammenklappelige rejsesenge. Følgende har vi også masser af juniorsenge i forskellig form og udseende. Du kan bestille klassiske senge med sengeheste på langsiderne eller mere avancerede senge udarbejdet med børnenes yndlingsfigurer som midtpunkt.

Stole, skamler og borde: Det er mange forældres drøm nogle gange at kunne se barnet sidde ved et bord og lege og f.eks. lægge puslespil, tegne eller læse. Så kan man som forældre smyge sig ind i værelset og sige noget i retning af ”se, hvor fint han/hun leger”. For at det skal gå i opfyldelse, kræves borde og stole, som er fremstillede i børnestørrelse. Vi har et stort udvalg af møbler, der inspirerer til leg.

Bogreoler og hylder: Legetøj og bøger har en vis evne til på ingen tid at spredes rundt i børneværelset; specielt når der ikke er afsætningsplads. Med bogreoler og hylder har du alle forudsætninger for at holde orden i værelset – og gøre det hyggeligt. Her kan du finde fine og sjove hylder, og ønsker du endnu mere orden, så se dig omkring blandt vore øvrige, smarte opbevaringsløsninger.

Nu fik vi blot skrabet lidt i overfladen blandt alle de børnemøbler, som du kan finde på Lekmer. Vi har også kravlegårde, lænestole, garderober, vugger og meget andet. Faktisk finder du her på siden alle de møbler, du kan få brug for til børneværelset.

191 produkter
191 produkter