Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Belysning og lamper til børn

Den rigtige belysning i børneværelset er lige så vigtig, som i det øvrige hjem. Mange børn vil gerne have en svagt lysende lampe tændt om natten. Herudover har man oftest brug for et behageligt, alment lys fra en loftslampe – gerne med lysdæmper – samt en skrivebordslampe til lektielæsning, tegne- og syslestunder.

Børneværelset er et sted, hvor der foregår forskellige former for aktiviteter, og derfor er der behov for forskellige former for belysning. Her på Lekmer finder du alle typer af lamper til børn – lamper, der ikke blot giver lys, men også kan blive en sjov og dekorativ indretnings-detalje, der bidrager til en hyggelig helhedsoplevelse i børneværelset.

Natlamper til børneværelset

En natlampe giver et svagt skin, der ikke forstyrrer søvnen. Snarere tvært imod. Specielt i vinterhalvåret slipper barnet for at sove i bælgmørke og vågne uden at kunne orientere sig. Med et svagt lysskin er det muligt at vågne og se, hvor man er og lægge sig til at sove igen. Skulle barnet få brug for at gå på toilettet, behøver han eller hun heller ikke, at famle sig vej gennem mørket.

Mange af de natlamper, du finder hos os, har kendte børnemotiver. Du kan for eksempel bestille en lampe, der er formet som en Lego-brik eller en lysslange med hele Barbapapa-familien. De er i øvrigt også hyggelige at vende blikket mod, når det er sengetid. Du finder endda også lamper, der kan spille musik.

Lamper til drenge- og pigeværelset

Vi har et stort udvalg af almindelige lamper til børn. I loftet kan du for eksempel hænge en rislampe med det klassiske Sky-motiv, stjerner, prikker eller får. Den giver et behagligt, alment lys i værelset.

På skrivebordet får du også brug for en lampe; specielt til de større børn, der skal læse lektier. Her findes mange varianter. Enten vælger du en traditionel skrivebordslampe eller en bordlampe. Begge varianter findes i masser af udformninger og med mange forskellige mønstre og motiver.

161 produkter