Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Børneværelser

Hos Lekmer.dk finder du ting til indretning af børneværelser. Alt fra gulv til loft fra velkendte og populære varemærker. Vi har møbler, der er tilpasset børn. Alt fra dejlige senge til smarte opbevaringsløsninger til børnenes legetøj. Vi har indretningsdetaljer, så som blødt sengelinned, skønne tapeter og hyggelig belysning, som passer til såvel store som små rum i boligen. På Lekmer.dk kan du finde inspiration til indretning af værelser, som børnene kan glæde sig til at vokse op i!

Indretning af børneværelser

At få sit eget værelse er ensbetydende med, at man er blevet stor. At flytte fra tremmesengen – eller måske endda fra forældrenes seng – er et gigantisk skridt i et barns liv. Det kan til og med føles lidt ubehageligt. Pludselig forandres hele tilværelsen og den tryghed, barnet er blevet bekendt med ved at sove hos forældrene, er væk.

Derfor kan det være klogt, at skabe det nye børneværelse sammen med barnet. Indrettes det med møbler, som barnet synes om eller måske selv har valgt, og med tapeter og god opbevaring til legetøjet, så vil barnet virkelig føle, at det får sit eget. Et værelse man kan vokse i.

Møbler og indretning – Vort udvalg

Her på Lekmer kan du bestille og få leveret alt til indretning af drenge- og pigeværelser. Alt fra gulv til loft. Møblerne og indretningsdetaljerne leveres til dig, ofte til bedre priser end dem du finder ude i butikkerne. Du behøver heller ikke jage rundt i forskellige forretninger. Her har du simpelt hen en komplet indretningsbutik for børn.

Se dig omkring på siden og du vil finde det du søger til børneværelset. Men lad os først præsentere tre af de mest velbesøgte kategorier.

Belysning: Lamper og belysning er vigtige detaljer, der kan gøre et børneværelse hyggeligt. I loftet får man brug for en lampe, der lyser op om dagen, når der er gang i legen. Og ved sengen skal der være en natlampe, der giver et behageligt skin, når det er sengetid. Måske får man også brug for et hyggeligt læsehjørne. Her finder du alle lamper til børn.

Møbler: Det kan være rigtig hyggeligt med møbler, der er tilpassede børn: borde, skriveborde, lænestole, stole, ja, alle typer af møbler i børneformat. Herudover behøves en seng – enten en tremmeseng til den mindste eller en almindelig seng tilpasset en junior. Sammenlign alle vore møbler til børn.

Tapeter og vægdekaler: At få lov til at vælge sit eget tapet, giver barnet mulighed for selv at præge sit værelse. Vi har et stort udvalg af klassikere så som Moln-serien (Skyer) og tapeter med fine dyremotiver. Ønsker du ikke at sætte et helt tapet op, kan du bestille vægdekorationer, ”stickers” med børnenes yndlingsfigurer, der kan fjernes igen, når interessen er dalet. Sammenlign tapeter og vægdekorationer.

Som nævnt, er dette blot en lille del af den indretning du finder på Lekmer. Vi har også senge, lænestole, spejle og meget andet. Tag en runde i butikken og bestil noget, der kan skabe et værelse til at vokse i.

Populære mærker Vis alle mærker