Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Undertøj og strømper

Til de små børn, der stadig bruger ble, består undertøjet for det meste af strømper, strømpebukser, undertrøjer og underbukser. At anskaffe en lille garderobe, bestående af den type tøj, er et klogt valg.

På Lekmer har vi et stort udvalg af undertøj til børn i alle aldre. Trusser og underbukser samt tøj, der varmer, når man er udendørs og er hyggeligt at trisse rundt i, når man er inden døre.

Strømpebukser og undertøj til børn

Alle børn – drenge og piger i alle aldre – trives i strømpebukser, lange underbukser og undertrøjer. Perfekt beklædning under flyverdragten, jakken og overtræksbukserne om vinteren, da det ikke er til besvær og samtidigt varmer behageligt. Og når flyverdragten tages af, kan det fungere som indendørs beklædning.

Tyndere strømpebukser er fine om sommeren. De beskytter mod solen og er luftige og behagelige at have på. I løbet af barnets første år er det faktisk mest strømpebukser og bodies, der gælder. Det er simpelt hen det mest praktiske tøj.

Strømper og sokker

Erfaringen viser, at strømper ikke er det letteste stykke tøj at iklæde børn. Og når de bliver lidt ældre, tager de ofte strømperne af igen – straks, når de har fået dem på. Løsningen på det problem kan være, at vælge strømper med motiver og mønstre, som børnene synes om.

Hos os finder du strømper med motiver fra børnenes verden – kendte figurer og karakterer fra bøger og film, farvestrålende mønstre samt strømper med dyremotiver.

Se dig omkring blandt vort udvalg af undertøj og bestil direkte på nettet.

87 produkter
87 produkter