Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Underdele – Bukser, jeans, nederdele m.m.

Bukser, nederdele, jeans og al øvrig beklædning til underkroppen skal være fint – ellers vil man vel ikke have det på! ? Men lige så vigtigt er det, at tøjet er af høj kvalitet og tåler nogle græspletter, eksempelvis. Her har vi samlet den slags tøj.

Lige som under sektionen overdele har vi undladt at opdele alt i forskellige kategorier. Det bliver simpelt hen for uoverskueligt. I stedet finder du alting på samme sted, uanset om du køber til en dreng eller en pige. Og uanset barnets alder. Her finder du det hele.

Underdele – vort udvalg

Det mest enkle er måske, at du gennemgår udvalget og bestiller det tøj, som du er interesseret i. Der er både billeder og størrelsesinformation på alt. Men vi tager chancen og fortæller her lidt om, hvad vi sælger.

Jeans: I dag findes der jeans til børn i alle aldre. Til de mindste har vi bukser af meget blød denim – de er lige så behagelige som joggingbukser – med elastik både foroven og forneden. Til børn, der stadig bruger ble, er det bedste valg de bukser, der er lette at tage på og af. Til de lidt større børn vil det nok være godt med lidt kraftigere stof. Til dem har vi traditionelle jeans i børnestørrelser. Jeans, der holder længe og kan modstå lidt af hvert.

Joggingbukser: Som voksen kunne man nogle gange godt ønske, at det var socialt acceptabelt at møde op på jobbet iført joggingbukser. Ville det ikke være behageligt? For børn er det stadig helt i orden at trisse af sted til børnehaven i et par knaldrøde joggingbukser. Lad dem endelig nyde dette privilegium. Her finder du joggingbukser af højeste kvalitet fra kendte tøjfabrikanter.

Øvrige underdele: Udover de forskellige buksetyper har vi også et stort udvalg af nederdele, leggings, jumpsuits og shorts. Se dig omkring her på siden og du finder underdele til alle årstider og alle børn.

509 produkter
509 produkter