Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Rygsække

Vi husker vidst alle vor skolegang og den mængde bøger, vi bar rundt på. Der var meget at lære, og vi gjorde det ved at transportere vore skoleting mellem hjemmet og skolen. Derfor har vi her på Lekmer.dk et stort udvalg af skoletasker og rygsække, der vil gøre livet lettere for skolebørnene. En rigtig god rygsæk egner sig for eksempel også godt til klasseudflugter og eventyr.

Hos os finder I et stort sortiment af rygsække, i masser af forskellige modeller og designs. Vi har stilrene tasker til de lidt større børn, der gerne vil have en flot eller måske lidt mere diskret skoletaske. Vi har også slidstærke rygsække i muntre farver, udsmykkede med de populære figurer, vi kender fra film og TV programmer for børn. Vi har seje tasker med Batman-motiv, med Mickey Mouse og Star Wars, og selvfølgelig finder du også stilrene børnerygsække fra f.eks. Björn Borg. Vi har tasker med brystremme, så du kan være sikker på, at den sidder trygt og bekvemt på barnets ryg. Uanset om det er en taske til skoleopgaver eller en lidt større taske til klasserejsen, så har vi det, du har brug for.

Yngre børn elsker ofte produkter med glade farver, måske noget med dyr eller velkendte figurer på. Hos os finder I tasker til de allermindste, tasker med komfortable brystremme, samt aftagelige sikkerhedsremme til forældrenes tryghed. Til de noget større børn kan en cool Björn Borg rygsæk være et alternativ, i designs som man aldrig har problemer med at skulle fremvise i skolegården eller ude i byen. I dag er en rygsæk af stof en slidstærk og kraftfuld taske, som kan modstå børns barske leg og skolebøgernes tyngde. Mange modeller har desuden forstærkede sømme, som garanterer en lang levetid, uden at man på nogen måde går på kompromis med komforten.

Leder du efter en Skip Hop rygsæk på nettet, så er det Lekmer.dk du skal henvende dig til. Vi har rygsække for enhver smag, og med trygge online indkøb og hurtige leverancer, vil du ikke blive skuffet.

71 produkter
71 produkter