Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Tasker og rygsække

Er det snart tid til skolestart? Så er det måske også tid til opdatering af tasker og tilbehør. Har du brug for en ny skoletaske, penalhus eller en gymnastikpose, kan du bestille direkte på nettet. At forberede sig på skolestart med nye tasker og ting er sjovt for alle børn. De får noget, der er deres eget og de føler sig store.

Vi har også andet tilbehør til både små og store børn. Se dig omkring i webbutikken og du vil finde netop det, du leder efter.

Skoletasker og rygsække

Valget af skole- eller børnehavetaske har altid været vigtigt. Hvis du voksede op i firserne, mindes du sikkert kampen for at få den helt rigtige raske. En Salomon-taske stod i høj kurs, mens Fjällräven ikke føltes lige så smart.

I dag er udvalget meget større og der er ikke lige stå stor forskel på rigtigt og forkert. Du kan vælge fra et stort udvalg af skuldertasker og rygsække og finde noget, som barnet synes om.

Her på Lekmer kan du bestille tasker med en lang række motiver – figurer og billeder af yndlingskaraktererne fra film, eventyr og tv-spil. Ifald Biler er favoritfilmen, kan I vælge en taske med Lynet McQueen. Spiller barnet spil på iPhone eller iPad, kan et Angry Birds-motiv være et hit. Og er det superhelte, der er sagen, så kan en Spiderman-taske stå højst på ønskelisten.

Se dig omkring. Udvalget er stort!

Øvrigt tilbehør

Under denne kategori finder du en række forskelligt tilbehør. Vi har punge med Kitty, Angry Birds og Pippi Langstrømpe, hyggelige sutteklude til at have med i sengen og på rejsen - og kufferter, der er perfekte, når barnet skal på sin første ferie med egen bagage.

Du finder også bælter, seler og solbriller under denne kategori. Også mindre, hårde tasker, hvori barnet kan opbevare sit yndlingslegetøj.

Som nævnt, tag en runde i vores net-butik og du finder det, du søger.

94 produkter
94 produkter