Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Regntøj

Det er ingen tilfældighed, at ordet vandpyt tidligt indgår i børns ordforråd. Det er simpelt hen sjovt at gå ud, når det regner, at hoppe i pytter og lege med vand. Hvad du som forældre end måtte sige, og hvad barnet end har på, så foreligger muligheden for, at barnet havner i en vandpyt.

Så hvorfor ikke gøre det let for sig selv. Køb tøj, der kan modstå regn og leg i vand, og lad børnene lege i vandpytterne på legepladsen, i børnehaven eller på vej ud at handle. Du kan jo selv iføre dig et par gummistøvler og hoppe med. Vi lover, at det stadig er sjovt.

Regnsæt til børn

Her kan du bestille komplette regnsæt til børn i alle aldre. Kombiner en højtaljet regnbuks med seler med en regnjakke, og barnet vil holde sig tør. Endnu mere trygt er det, hvis du vælger en jakke med tapede og svejsede sømme og med elastik i håndleddene – og i bukseanklerne. Så kan vandet ikke trænge ind nogen steder.

Til de lidt koldere dage har vi forede regnsæt, perfekt til efterårsrusk. Bliver det endnu koldere, kan du vælge en traditionel flyverdragt med vandafvisende ydermateriale.

Øvrige produkter til regnfulde dage

Er du blot på jagt efter en regnjakke eller et par regnbukser, så har vi også det. Bestil direkte på nettet. Du kan kombinere vort regntøj lige som du vil.

Men regntøj til børn er ikke komplet uden en sjov paraply. Her finder du paraplyer formede som ænder, med Pippi Langstrømpe-motiv, formede som pingviner eller med Emil-billeder – og mange flere. Så bestil dit komplette regn-udstyr her og begiv jer ud i vandpytterne.

261 produkter
261 produkter