Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Overtøj til børn

Sker det samme hvert år? Du ser på termometret om morgenen og indser, at temperaturen begynder at nærme sig nul – måske mødes du endda af et lag rimfrost på jorden. Så starter søgningen i skuffer og skabe, så man kan iklæde børnene noget fornuftigt, når de skal af sted til børnehaven eller skolen.

Mest sandsynligt er det, at tøjet ikke mere passer. Der er brug for nyt. Og i forretningerne trænges forældre, der har brug for at opdatere børnenes garderober. Genkender du situationen, så har vi en god løsning. Bestil det hele på nettet – fra flyverdragter til huer og vanter – og vær forberedt forud for vintersæsonen. Let og fleksibelt.

Flyverdragter til børn

Når det bliver koldt, er flyverdragten det bedste stykke tøj til babyer og børn op til skolealderen. En rigtig god flyverdragt lader fugten slippe ud (men ikke ind), man kommer ikke til at svede, hvis man er aktiv og har meget tøj på. Sømmene må gerne være tapede, så flyverdragten er fugtsikker.

Med en kvalitetsflyverdragt behøver man aldrig føle sig usikker på om børnene bliver kolde og fryser. Tvært imod. Du kan frit lade dem lege i sneen og nyde vinteren fuldt ud. Se dig omkring blandt vort udvalg af flyverdragter og bliv vinterklar.

Jakker og overtræksbukser

Fordelen ved at vælge jakke og overtræksbukser er, at man selv kan regulere temperaturen. Om foråret f.eks., kan det være rigtig koldt om morgenen og børnene skal være klædt i heldækkende tøj, men midt på dagen, bliver det måske op til 13 grader varmt og så er en flyverdragt alt for varm.

Her ville det være fint at kunne tage jakken eller bukserne af.

Hos os finder du mange forskellige jakker og bukser af høj kvalitet. Naturligvis kan tøjet anvendes hele vinteren igennem, hvis man ønsker det. Se dig omkring i butikken og bestil direkte på nettet.

Øvrigt overtøj

Når du har valgt flyverdragt eller jakke og bukser, er det tid til at tænke på beskyttelse af hoved, hals og hænder. Her har vi et stort udvalg. Blandt huerne finder du alt fra traditionelle tophuer til skihuer, når det er rigtig koldt. Du kan også bestille handsker, vanter og luffer – gerne noget, der er vandafvisende – samt halstørklæder og halsedisser.

Bestil på nettet og du behøver ikke bekymre dig, når termometret første gang bevæger sig ned omkring nulpunktet.

984 produkter
984 produkter