Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Overdele – Trøjer, skjorter, toppe m.m.

Dette er en stor sektion i vores tøjbutik for børn. Og det er sådan vi vil have det. Her findes det meste af det, som børn bærer på overkroppen. Vi kunne have opdelt overdelene i flere forskellige kategorier, gjort det lidt utidssvarende og adskilt drenge- og pigetøj og dermed have endt med en række forskellige sider med forskellige typer af beklædning.

I stedet har vi valgt at forenkle tingene. Her finder du alle overdele samlet på et og samme sted. Uanset om du køber til en pige eller en dreng, uanset alder og uanset, hvad du søger, så finder du det hele på et og samme sted.

Overdele – vort udvalg

Som nævnt er her meget at vælge mellem, men lad os benytte lejligheden og fortælle om nogle af vore storsælgere – den type af overdele, der altid rammer plet.

Hættetrøjer og sweatshirts: Har man en gang gået med en ”hoodie”, holder man formodentlig aldrig op igen. Det kan være verdens mest behagelige tøj. På Lekmer finder du hættetrøjer og sweatshirts til børn i alle aldre og med mønstre og print, som børn synes om. Hvad med en hættetrøje med Monster High print f.eks., en trøje med FC Barcelonas logo eller måske de aller kæreste trøjer, der ligner amerikanske baseball jakker?

T-shirts og toppe: Alle forældre ved, at den nemmeste måde at få børnene i tøjet på om morgenen er at lade dem vælge selv. Og for at muliggøre dette, er det naturligvis bedst at vælge tøj, der er sjovt for børnene at iklæde sig. Se dig derfor omkring i butikken og bestil ud fra børnenes interesser. Er det dyr, Angry Birds, Spiderman, Barbie, Smølferne? Listen kan let blive lang.

Trøjer og strik: Børn kan sagtens klædes på med stil. Her har vi samlet pullovers, cardigans og varme striktrøjer. Tøj, der helt enkelt er vidunderligt, varmt og flot.

Men som sagt, ”overdele” er en stor sektion, så giv dig god tid og gennemgå hele udvalget. Og for at gøre det komplet, så anbefaler vi, at du også ser på vore underdele.

617 produkter
617 produkter