Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Nattøj til børn

Mange børn sparker dynen eller tæppet af sig i løbet af natten. Så kan det blive lidt køligt. Derfor er det en god ide med en varm pyjamas eller natkjole – og så er det jo tilmed hyggelig beklædning. At futte rundt i pyjamas en lørdag morgen er ren livskvalitet.

Her i vores netbutik kan du købe mange forskellige pyjamasser og natkjoler, og få dem leverede direkte til dig. Lettere bliver det ikke.

Todelt eller hel pyjamas

Når du skal købe pyjamas, kan du vælge en todelt – med buks og top – eller en hel, der mere ligner en body eller sparkedragt. Til de allermindste er dette måske at foretrække, mens de ældre børn, der selv kan gå på toilettet, nok skal have en todelt.

De fleste plejer at vælge en pyjamas af 100% bomuld. Som oftest viser det sig, at bomuld er mest behageligt at have på. Hos os på Lekmer er de fleste pyjamasser af bomuld, og går du ind på et specifikt stykke tøj, kan du læse mere om det der.

Natkjoler og pyjamasser med motiv

Når det drejer sig om tøj til børn, er det ofte tøj med motiver fra børnenes verden, der er mest populært. Vi har nattøj med alle yndlingsfigurerne.

Du finder Superman, Mumitrolden, Peter Plys, Mickey Mouse og en række andre motiver. Vi har naturligvis også tidens store idol: Lynet McQueen fra filmen Biler. En storsælger og nattøj, som børnene længes efter at få på.

Som nævnt, har vi meget mere at vælge mellem, så se dig omkring og vælg selv noget. Eller hvorfor ikke lade barnet vælge?

77 produkter
77 produkter