Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Kjoler

En kjole eller nederdel er tøj, der fungerer i alle sammenhæng – til hverdag og fest. Visse er lette og fine og egner sig bedst til festbrug, mens andre er slidstærke og solide og egner sig til børnehaven, legepladsen og skolen; stort set når som helst og hvor som helst.

Hos os på Lekmer finder du kjoler og nederdele fra velkendte tøjproducenter. Se dig omkring i vores netbutik og du finder sikkert det perfekte tøj, uanset om det er til hverdag eller fest.

Festkjoler til børn

Under kategorien festkjoler finder du et udvalg af kjoler, der er perfekte til dåben, fødselsdagsfesten, brylluppet eller skoleafslutningen. Fra tøjproducenten Jocko har vi bedårende babykjoler af tyl, rødternede kjoler til juleaften samt søde midsommer- og sømandskjoler.

Desuden har vi fine festkjoler fra Lego Wear, Name it, Me Too og andre producenter. Kig ind og bestil på nettet. Det er sjovt at være fint klædt på nogle gange – også for børn.

Hverdags kjoler og nederdele

En hverdagskjole eller nederdel skal naturligvis være fin, men vigtigst af alt er måske, at den skal være funktionel, slidstærk og til at lege i.

Vi har et stort udvalg af kort- og langærmede kjoler, der kan bruges når som helst. De spænder fra kære til seje med meget mønster og mange farver. Også her har vi tøj fra Me Too, der er den måske mest populære producent, men vi har naturligvis også tøj fra andre tøjmærker.

Se dig omkring i butikken!

177 produkter
177 produkter