Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Jule- og Lucia-beklædning

Så er det igen tid til Lucia. Og i morgen skal du hen i børnehaven, hvor du skal overvære de store børns, klassiske Lucia-optog. Men hvor var det nu vi gemte Lucia-kjolen - og nissedragten, for den sags skyld? Åh, nej, den er for lille! Det er måske lige så godt bare at bruge et lagen til Lucia?

Mange forældre vil sikkert nikke genkende scenariet.

Her på Lekmer kan du i god tid bestille jule- og Lucia-beklædning. Dragterne bliver leveret til dig derhjemme og du kan fokusere på alt det, der er vigtigt op til jul, nemlig at give dig god tid og helt enkelt nyde børnenes skønsang og ufejlbarlige fremføring af julens sange.

Bestil Jule- og Lucia-dragter – Vort udvalg:

Lucia, terner og stjernedrenge: Vi tilbyder klassiske, hvide dragter til Lucia, ternerne og stjernedrengen. Kombinér med lys, krone og stjernedrengs-hat, og successen er hjemme i skolen eller børnehaven. Vil du gå et skridt videre, så findes der også englevinger. Hvem vil ikke gerne være Lucia-optogets engel?

Julemandsdragter: Her finder du julemands- og nissedragter til både store og små børn. Til de mindste børn kan du købe en body i julemands-udførsel! – aldeles charmerende til juleaften. Til de lidt større børn kan vi tilbyde sparkedragter, der kan bruges hele julen.

Køb en nissehue og du er klar til julens helligdage!