Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Børnetøj til dåb og højtider

Det er herligt at klæde sig fint på til bryllup, dåb eller andre festlige lejligheder – også for børn – og er der noget sødere end et barn, der ankommer til festen iført sin første fine kjole eller habit? Med et flot ”outfit” bliver barnet festens midtpunkt.

Her har vi samlet vore habitter og andet fint tøj, som du kan bestille direkte på nettet og få sendt hjem. Vi har også tøj til dåben, en højtid, hvor barnet virkelig er i centrum.

Til pigerne har vi også vores store sektion med fine børnekjoler.

Børnetøj til fest

Habitter: Hvis der allerede er trangt i barnets ”fine” garderobe, kan du købe en vest med butterfly eller slips, som ligeledes fungerer perfekt, når hverdagstøjet skal piftes op. Bedst er det måske at købe en hel habit – og hvorfor ikke en i fire dele, en rigtig elegant ”sag”, der faktisk ikke koster nær så meget som en voksenhabit. For nogle få hundrede kroner kan du få rigtigt fint tøj til børn.

Til de allermindste kan du købe en sparkedragt i habit-udførsel. Jo, det er lige så kært som det lyder!

Dåbsbeklædning: Når det drejer sig om dåbstøj, vil man måske ikke være helt så udfarende. Ønsker man at holde sig til det traditionelle er det dåbskjolen, der gælder – både til drenge og piger. Her har vi en super flot kjole fra Jacko, der vil gøre lykke og er helt bedårende.

70 produkter
70 produkter