Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Støvler og forede støvler kan købes på Lekmer.dk

Hvilket barn har ikke set en vandpyt eller en stor snedrive og straks følt trang til at plaske i den? Med vores børnestøvler kan du som forælder roligt læne dig tilbage, lade dine børn hoppe så meget, de har energi til, og grine ad de glade udtryk på deres ansigter. Med et par kvalitetsstøvler er der ikke noget, der hedder dårligt vejr, og dine børn kan lege frit udendørs, men uden at få kolde og våde tæer.

Her på Lekmer.dk er det muligt at finde et bredt udvalg af støvler til både små og store børnefødder. Vi har en bred vifte af kendte mærker, der vil appellere til dig som forælder, mens dit barns øjne vil lyse op, når de ser vores forskellige børnestøvler med motiver fra film og børneprogrammer. Vores støvler i Gore-Tex holder varmen - trods flere grader under frysepunktet, og vores store udvalg af mønstre og farver betyder, at dit barn altid vil finde noget, der passer dem perfekt. Hos os kan du også finde allroundstøvler og vandtætte vinterstøvler, der er udstyret med bl.a. en foring til at holde fødderne tørre og varme. Med størrelser mellem 17 og 39 finder du helt sikkert noget, der passer til børnene.

De fleste har sikkert hørt om det svenske mærke Kavat og har med stor sandsynlighed selv haft et par Kavatsko i barndommen. Med det store udvalg på Lekmer.dk finder du nemt og hurtigt både sko og støvler fra Kavat, inkl. den klassiske lær at gå-støvle med ekstra støtte omkring anklen til de første skridt, men også fleeceforede støvler, der er udviklet til vores skandinaviske vejr og har fokus på bæredygtighed og kvalitet. Du vil også kunne finde de vildt populære Dr. Martens støvler, som i mange år har appelleret til både store og små. Med sit høje skaft og snørebåndene er denne sko, uanset årstiden, altid det rigtige valg. Takket være lynlåsen i siden er de også nemme at tage af og på, selv for de mindre børn.

På Lekmer.dk finder du støvler fra kendte mærker, såsom Viking. I vores sortiment er der noget for enhver smag, og via en imødekommende service og en hurtig levering giver vi dig en sikker online shopping.

245 produkter
245 produkter