Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Gummistøvler i sjove farver og mønstre

Vi har et ret omskifteligt vejr i Danmark. Det er derfor vigtigt at have det rigtige tøj til det lidt dårlige vejr, især når det gælder børnene. Gummistøvler er et must have og kan bruges hele året rundt. På Lekmer.dk finder du gode støvler til børn i alle aldre. Vi har beskyttende støvler i forskellige designs, da det skal være sjovt at gå ud, selv når vejret er lidt kedeligt.

For os er det vigtigt, at et barn kan lege i vandpytter og ikke får kolde fødder. Vælger du et par forede støvler, holder dit barns små fødder varmen, selvom det regner og er vådt udenfor. Mange gummistøvler sprækker i gummien efter et par sæsoner, hvorfor det siver ind med vand. Her på Lekmer.dk finder du imidlertid mange mærkevarer med en garanteret kvalitet, såsom fra den svenske producent Tretorn. Mærket har længe fremstillet gummistøvler, som er blevet personlige favoritter blandt os voksne, og som bestemt også hitter hos børnene. Alle støvler i vores sortiment er både komfortable og holdbare. Det betyder, at de vigtige lege kan fortsætte uafbrudt, uanset vejret.

Vi hos Lekmer.dk mener, at det skal være inspirerende for børnene at tage deres overtøj på. Når du vælger et par støvler med et spændende mønster, bliver det straks sjovere for barnet at bære sine nye støvler. Vi har støvler, der har mønstre af børnenes yndlingsfigurer fra film og TV, såsom Minnie Mouse, eller flotte biler. Desuden er der grafiske designs med flotte farver. Når du vælger et par gummistøvler, der skiller sig ud, bliver det også en smule lettere at finde dem i børnehaven, når der kræves støvler til udendørs leg. Dit barn kan således med stor stolthed gå direkte hen til sine nye støvler.

Vores sortiment omfatter mange sjove og praktiske gummistøvler for børn i alle aldre. Find dine støvler online på Lekmer.dk. Den bedste kvalitet med nøje udvalgte produkter finder du hos os.

105 produkter
105 produkter