Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Børneskø

Lad dit barn hoppe i vandpytter i solide gummistøvler og gå til fest i fine sko til indendørs brug eller tilbringe en hel dag på kælkebakken i varme vinterstøvler. I Lekmers sortiment finder du sko til alle årstider og i alle stilarter på et og samme sted. Vi tilbyder fodtøj til gode priser fra populære varemærker - til små og store fødder.

Køb børnesko online

Sko til børn bør have nogle vigtige kvaliteter. De skal være holdbare og kunne modstå aktiv leg. De skal være varme, når det drejer sig om vinterfodtøj, og kunne modstå væde. De skal være lette at tage på og af, hvilket mange forældre plejer at sætte pris på.

Og så skal de naturligvis være pæne.

Hos os finder du sko og støvler til alle årstider og alle sammenhænge – fra vinterstøvler til lette sommersko og tøfler til indendørs brug. Alle vore sko kommer fra velkendte mærker og priserne er som oftest betydeligt lavere end ude i butikkerne.

Se dig omkring i netbutikken.

Vinterstøvler til børn

Et par solide vinterstøvler er måske det vigtigste fodtøj. Du vil gerne købe et par, der holder på varmen og kan modstå væde og samtidigt er behagelige at lege i.

Men de kan nogle gange blive for varme, specielt ved forårs- og efterårstid. Så er det godt med en støvle, der kan ånde og lade luften slippe ind; men ikke vand. Her anbefaler vi støvler og sko med Goretex- membran. De holder fødderne tørre og varme og kan samtidigt uddrive indvendig fugt.

Her hos os finder du de bedste vinterstøvler til børn – til en bedre pris end ude i butikkerne.

Sommersko

Når det drejer sig om gymnastiksko og sommersko, er det ikke helt så vigtigt at tænke på det med varmen, men skoene skal fortsat være holdbare og komfortable. Her har vi en række sko at vælge mellem.

Vælg gerne en sommersko, hvor luften kan passere, så der ikke opstår sved. Ligeledes er velcro-lukning at foretrække fremfor snøre. Det bliver lettere for dig som forældre at tage skoene af og på, og børn fra treårs-alderen kan endda selv gøre det.

Populære Varemærker på Lekmer.dk Vis alle mærker