Lekmer logo

Sparkedragter

En sparkedragt er noget af det mest praktiske man kan iklæde sit lille barn. Med en sparke-, kravledragt er barnet fuldt påklædt. Hos Lekmer.dk kan du finde masser af dragter i forskellige designs med forskellige farver og mønstre. I vort store sortiment finder du både sparkedragter til babyer og større børn. Klæd dit barn blødt og meget komfortabelt på!

Botanisér blandt det store udvalg af sparke-, kravledragter på Lekmer.dk. Hvad siger du for eksempel til en blød og hyggelig teddy-heldragt, som babyen kan have det dejligt i i vognen? Du kan også vælge en sparkedragt med fødder til den allermindste eller en dragt uden fødder, så det lidt større barn ikke glider gulvet. Vi har også heldragter med korte ben og ærmer, som egner sig til varme sommerdage. Vores dragter fås med forskellige mønster og af forskellige materialer, så du kan vælge mellem farvestrålende, stilrene og klassiske look til dit barn. Helt efter smag og behag. Med flere dragter i klædeskabet har dit barn et rigtigt bekvemt outfit til enhver lejlighed, uanset årstid.

På Lekmer.dk har vi forståelse for, at dit barn er det allervigtigste du har, og derfor har vi kun komfortable sparkedragter af høj kvalitet, så dit barn får det bedst tænkelige. En sparkedragt kan også gøre hverdagen lettere for forældrene. Den er smidig at have med og lige til at pakke ned i pusletasken. Hvis uheldet skulle være ude, så har du det komplette udstyr til dit barn - alt i et stykke tøj. Når det bliver koldt kan en sparkedragt med fordel anvendes som basisbeklædning. Træk blot en ekstra trøje eller en slå-om dragt over sparkedragten, når det bliver lidt vel køligt.

Hos Lekmer.dk finder du et stort udvalg af sparke-, kravledragter af høj kvalitet. Køb enkelt og let babyens nye sparkedragt på nettet hos os, og vælg mellem masser af forskellige farver, mønstre og designs.

25 produkter
25 produkter