Lekmer logo

En body er den perfekte beklædningsgenstand til babyer

Venter der en familieforøgelse lige rundt om hjørnet, eller har I allerede været så heldige at kunne placere en stork i indkørslen? Med en nyfødt i familien kan det være en smule stressende med alt det praktiske, der skal ordnes - ikke mindst med hensyn til at få købt tøj og tilbehør til det lille ny familiemedlem. I spædbarnets første leveår kommer du ikke udenom at skulle investere i en babybody, som helt enkelt er en dragt, der giver masser af smidighed og komfort. Bodyer kan nemt købes online på Lekmer.dk.

En babybody bør være et standardelement i enhver babygarderobe. Smidigheden, komforten og stoffet, der er yderst vaskbart, er tre store plusser ved en body. Heldigvis behøver man ikke at blive trætte af designet, da denne type beklædningsgenstand fås i alle mulige charmerende farver og mønstre. Alle de bodyer, vi forhandler på Lekmer.dk, har egne designs, som både du og den lille vil sætte pris på. Hvorfor ikke tjekke vores Mumi-bodyer, eller måske skulle du tage et kig på vores teddy-overalls, som giver dit barn udseende af en nuttet lille teddybjørn? Selvfølgelig er alle dragterne designet til såvel piger som drenge, og de leveres i skønne og slidstærke materialer.

Det er ikke kun de allermindste babyer, som kan bære bodyer. Selvfølgelig fås de også tilpasset forskellige aldre og stadier i livet. Mens en nyfødt krabat måske har brug for en one piece (heldragten, der skaber enkelhed og komfort), har en lidt ældre dreng eller pige måske mere behov for en body med bukser. Dette kan blive super smart, når barnet har lært at gå, og der skal udforskes nye områder i huset. Uanset hvad du leder efter, håber vi, at du finder det her hos os på Lekmer.dk.

Det er supernemt at købe bodyer til din nyfødte på Lekmer.dk. Tjek udvalget her og find den perfekte body - vi har et væld af farver, modeller og mønstre.

247 produkter
247 produkter