Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Bodies og sparkedragter

Sparkedragter og bodies er den perfekt døgnet-rundt-beklædning til de mindste børn. De er lette at tage på, hyggelige at have på og meget praktiske for forældrene. Venter I barn og vil købe et lille forhåndslager af tøj, så sats på sparkedragter. Der er store chancer for, at din baby vil bære dem næsten uafbrudt de første måneder.

Her i vores webbutik har vi en hel række af forskellige bodies og sparkedragter af skønne, bløde materialer med muntre mønstre og motiver.

Sparkedragter – praktiske for dig og fine til barnet

I løbet af barnets første måneder er de basale funktioner i fokus: spise, sove og forrette sin nødtørft. Her har sparkedragten en berettiget plads.

Som nybagt forældre løber du omkring – til og fra badeværelset – og så kan det være herligt med tøj, der er let at knappe op og letter bleskift. Med almindelige bukser bliver denne proces simpelt hen mere besværlig.

I øvrigt plejer børnene også at synes godt om de motiver, der er på mange sparkedragter og bodies. Køb noget farvestrålende til de mindste børn - måske en body med Alfons Åberg eller Mumitrolden til de lidt større babyer. Vi har produkter fra kendte mærker som f.eks. Geggamoja, Petit Bateau, Max Collection og mange flere.

Kort sagt, køb sparkedragter og bodies af høj kvalitet og til priser, der ofte ligger langt under butikkernes.

238 produkter
238 produkter