Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Badetøj til barn og baby

At være klædt rigtigt på, når man skal til stranden, kan være en udfordring. Er børnene vant til at opholde sig i solen, kan det være i orden med et par enkle badebukser eller en badedragt, men hvis solen er stærk, kan det være godt med godt UV-beskyttende badetøj. Specielt, når det gælder de allermindste.

Her på Lekmer har vi et stort udvalg af alle typer badetøj – til store og små børn samt babyer. Se dig omkring blandt vort udvalg. Du finder sikkert det, du leder efter.

Badetøj med UV-beskyttelse

Du kan købe UV-badetøj fra top til tå. Og det kan være nødvendigt, specielt hvis børnene ikke er vant til at opholde sig i solen. Det kan være en god ide, at købe en heldækkende badedragt, der ligner en våddragt og beskytter hele kroppen - bortset fra hoved, hænder og fødder.

Er fordel er også, at den sidder tæt ind til kroppen og ikke forstyrrer børnenes leg på stranden.

Mindst lige så vigtigt er det, at beskytte hovedet. Til dette formål har vi caps, der også dækker nakken – et område, der er specielt udsat, når børnene sidder længe i sandet og leger med skovl og spand. Ønsker du at være på den sikre side, kombinerer du ovenstående med sko eller sandaler.

Når man opholder sig i solen bør, man altid være forsigtig. Og så kan du som forældre slappe af.

Badebleer og badetøj til babyer

Til de helt små, der er med på stranden eller ved poolen, er det ikke blot solen man skal være opmærksom på. De naturlige behov kan også være noget, man skal regne med.

Badebleer kan afhjælpe disse problemer og det gør ikke noget, hvis din baby skulle komme til at ”gøre i børnepoolen”. Her finder du ”swim pants”, der anvendes en gang og egner sig fint til at have under en badedragt, og forstærkede badebukser, der opsamler et eventuelt uheld.

Øvrigt badetøj til børn

Udover UV-beklædning og badebleer har vi et udvalg af traditionelle badebukser, badedragter og bikinis. Du kan også finde ponchos og badekåber, som kan være hyggelige at få på, hvis man har opholdt sig længe i det kolde vand.

Her har du simpelt hen en komplet børnebutik til stranden. Og leder I efter ting at lege med, så anbefaler vi siden om vandleg.241 produkter
241 produkter