Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Børnetøj

Til alle situationer og aktiviteter har børn brug for tøj. Tøj, som passer netop dit barn og anledningen. I vores sortiment findes tøj til alle årstider og i alle stilarter på et og samme sted. Giv dit barn tøj til sportsaktiviteter, stranden, skibakken, fester og skolebrug. Hos os på Lekmer.dk finder du børnetøj til alle aldre – fra velkendte og populære varemærker. Altid til fornuftige priser, naturligvis!

Børnetøj – alt fra top til tå

Her kan du bestille børnetøj direkte på internettet. Vi har et stort udvalg af børnetøj fra velkendte mærker – som oftest til en klart bedre pris, end den du finder ude i en fysisk butik. At vi kun sælger på nettet betyder, at vi altid kan være så billige som muligt.

For at kunne finde det du leder efter, skal du navigere dig op til topmenuen til sko, regntøj, sparkedragter – eller det du nu måtte lede efter. Der præsenterer vi alle de produkter, du kan bestille hjem.

Køb børnetøj online

At have det rigtige tøj til sine børn kan være ret så svært. De vokser, så det knager, og når den første sne daler eller den første sommerdag kommer, er der risiko for, at sidste års garderobe ikke længere passer. I en sådan situation styrter forældrene ud i børnebutikkerne – alle ude efter det samme tøj.

Så kan det være behagligt, at kunne foretage sine indkøb hjemmefra. Du slipper for butikstrængsel og mødet med halvtomme hylder, og du kan købe børnetøjet til en bedre pris. Du får også mulighed for at være på forkant. Nærmer sommeren eller vinteren sig, så bestil på forhånd og vær beredt.

Børnetøj – Vort udvalg

Som nævnt, har vi alle typer børnetøj til alle aldre. Navigerer du dig frem via topmenuen, kan du finde det hele. Men lad os her præsentere nogle velbesøgte kategorier.

Sparkedragter og bodies: Til små børn og babys er sparkedragten basisbeklædningen. Den kan bæres hele døgnet, er let at åbne og lukke i forbindelse med bleskift og er blød og behagelig for barnet. Vi har rigtig mange, forskellige sparkedragter og bodies at vælge mellem. Mere om sparkedragter og bodies

Overtøj: Varmt og dejligt overtøj er et must i vores klima. Når vinteren kommer, får man brug for en flyverdragt – helst af et materiale, der kan ånde – huer, halstørklæder og vanter. Vi har et stort udvalg af overtøj af høj kvalitet. Tøj, der betyder, at du som forældre ikke behøver bekymre dig om kulden. Mere om overtøj

Sko, støvler og hjemmesko: Det er vigtigt, at vælge de rigtige sko til den rigtige årstid. Om sommeren skal skoene være lette og luftige og være til at løbe i, om efteråret og foråret får man brug for gummistøvler, man kan hoppe i vandpytter med og om vinteren gælder det forede støvler, der varmer og er komfortable. Vi har alle sko til alle sæsoner. Mere om sko, støvler og hjemmesko

Badetøj: Man skal ikke sjuske, når det drejer sig om valget af badetøj. Er det en overskyet dag sidst på sommeren, kan det være tilstrækkeligt med et par enkle badebukser eller en badedragt, men på en solrig højsommerdag kræves lidt mere. Skal man føle sig sikker på stranden, er det bedst med godkendt, UV- beskyttende badetøj og tilbehør, så som sko og caps. Vi har alle typer af godt strandtøj. Mere om badetøj

Populære varemærker Vis alle mærker