Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Sikkerhed for børn

Med børn i familien forandres hjemmet totalt. Det, der tidligere blot var en trappe, et komfur eller en dør er nu noget, som børn kan falde på, brænde sig på eller komme i klemme i. Huset eller lejligheden er fyldt med ting, der er til fare for børn og som de kan komme til skade med.

Vist kan man gå for langt og potentielt ikke have noget, som børn kan falde ned fra og hvert eneste møbelhjørne kan være ”afrundet”. Men visse ting kan man med fordel give et eftersyn. Ikke mindst fordi, du som forældre, gerne skulle kunne slappe af og ikke behøve våge over barnet hele tiden. Det er simpelt hen dejligt at vide, at sønnen eller datteren kan gå ud i køkkenet uden at blive udsat for umiddelbar fare.

Sikkerhedsprodukter til børn

På Lekmer finder du det meste af det, som I får brug for i børnefamilien. Og du kan let købe tingene på nettet og få dem sendt hjem til dig. Lad os gennemgå nogle ting i sikkerhedskategorien.

Babyalarmer og sovesikkerhed: En babyalarm (babyvagt) er et produkt, som mange forældre synes er betryggende at have. Specielt når børnene er små og man bor i større hus eller lejlighed. Med babyalarmen kan du altid høre om dit barn er vågnet. Det er den enkleste type, men en moderne Baby Watch kan have mange flere funktioner. Den kan vise temperaturen i børneværelset, du kan tale i den som i en Walkie Talkie, den kan spille vuggeviser – ja, man får det indtryk, at visse af dem kan så godt som alt.

Gitre: Gitre er nødvendige i mange hjem. Har du en trappe, er det vigtigt, at beskytte barnet og forhindre det i at udfordre skæbnen i sin trang til på egen hånd at skifte etage. Det kan også være rart, at have et gitter f.eks. foran ildstedet eller altandøren. Her finder du gitre til alle formål.

Sikkerhed i hjemmet: I denne kategori findes ting, der forhøjer sikkerheden i forbindelse med de små ting i hjemmet. Det kan f.eks. være sikkerhedslåse til køkkenlåger, skuffer og skabe, beskyttelse til stikkontakter, høreværn, møbelbeskyttere m.m.

Det er simple og smarte produkter, der gør hjemmet børnevenligt og får dig til at slappe af.

187 produkter
187 produkter