Lekmer logo

Puslepuder og puslemadrasserPusleborde og puslestationer til småbørnsfamilier

Har familien netop fået et ekstra medlem? Tillykke! Der er meget at tænke på, når I bliver flere, men et kvalitetspuslebord gør småbørnslivet lettere. Her på Lekmer.dk har vi varianter, der fungerer i de fleste hjem, så tjek vores store udvalg og vælg og vrag efter ønske. I et minimalistisk hjem kan en puslepude måske være lige det, der skal til. Vi har smarte løsninger til alle former for familiekonstellationer.

Et puslebord, der er relevant for dig og dine børn, er en smart investering, der letter bleskift og rent faktisk gør opgaven en smule sjovere. Udvalget af pusleborde er stort og vokser hele tiden - alle familiers behov er forskellige. Bor du eksempelvis småt, kan et væghængt puslebord måske være den rette løsning. Klapbordet monteres helt enkelt i den rigtige højde på væggen. Skruerne holder både dit barn og de nødvendige remedier, som gerne består af vaskeklude, små håndklæder, lotion og selvfølgelig nye bleer. Til den aktive familier på farten anbefaler vi et puslebord på hjul, så det er nemt at tage barnet med ind i de respektive rum, selvom du måske er midt i et bleskift.

Det vigtigste, når det kommer til pusleborde, er, at de opfylder deres funktion, og at de er sikre for dit barn. På Lekmer.dk er vi stolte over, at vi kun forhandler produkter i den højeste kvalitet, ligesom du shopper helt sikkert hos os. Vi elsker at udfordre den traditionelle opfattelse af småbørnslivet ved at forsøge at tilbyde så fleksible løsninger som muligt, og derfor giver vi dig meget gerne tips til et vægpuslebord, der sparer plads i hjemmet. Leder du efter en enklere variant, fremstiller mærket Troll mange flotte modeller i et skandinavisk, minimalistisk design. Hvem siger, at børneting ikke kan være en del af indretningen?

Her på Lekmer.dk opdaterer vi hele tiden vores sortiment og tilbyder dig og din baby det allerbedste. Køb blot en puslebord eller en puslekommode hos os!

51 produkter
51 produkter