Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Helbred og pleje – produkter til badeværelset

Med en baby i familien vil du komme til at bruge mere tid i badværelset. Babyer skal bades, vaskes, smøres og de helt naturlige processer skal gå sin gang – med alt, hvad dette indebærer. Dette betyder også, at der skal gøres plads til flere produkter, som du ikke tidligere havde brug for.

Her finder du de ting, der – med et barn i familien – er brug for i badeværelset. Ting, hvormed barnet kan få plejet sine behov og gøre det så let for forældrene som muligt.

Potter

Nogle børn sidder tidligt på potte. Måske når de er knapt et år gamle. Men for de fleste gælder det, at det tager 1-2 år, før de forretter deres nødtørft der. Hvornår det end sker, så vil det være godt at købe en potte og stille den i badeværelset, så barnet kan vænne sig til dette, nye minitoilet.

Hos os på Lekmer finder du potter i forskellige udførsler, farver og former. Der er traditionelle potter – tænk f.eks. på den klassiske Baby Björn – men også potter med specielle funktioner, der gør det let at hælde tisset ned i toilettet, og potter med en ”inderpotte”, der letter tømning og rengøring.

Potter i forskellige farver og med sjove motiver vil definitivt være en god hjælp under pottetræningen.

Badeværelsesskamler, toiletsæder og andet tilbehør

Når det er tid til at lægge potten bag sig, så er et almindeligt toiletsæde ikke specielt børnevenligt! Barnet sidder ikke behageligt og hullet er for stort! På dette tidspunkt kan et børnesæde, der sættes direkte på toiletsædet, være den bedste løsning. Barnet lærer ”at gå på toilettet” og forældrene slipper for at tømme potter.

Vi har en række toiletsæder med glade motiver.

Herudover finder du skamler, der altid er gode at have i badeværelset. Børnene får mulighed for at nå op til håndvasken og vaske hænderne efter toiletbesøget. Du finder også badebaljer, badeolier, blespande og alt det øvrige, der er brug for til puslebordet.

Alt det, der simpelt hen er brug for i badeværelset, når der er børn i huset.

459 produkter
459 produkter