Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Graviditet og amning

Mange ting forandres, når familien har fået et nyt skud på stammen. Søvnen bliver ikke den samme, du kan ikke bevæge dig rundt som før, og der er ankommet et nyt menneske, der er det vigtigste i familien. Forældrenes opgave er nu at sørge for, at barnet sover og spiser, som det skal.

Hermed ikke være sagt, at du ikke også skal trives og have det godt, hvilket let kan ske. Du skal stadig sørge for, at have det godt, selv om livet har forandret sig. For at nå dertil, får du brug for en del tilbehør, der kan lette hverdagen. Det finder du her.

Brystpumper og ammesutter

Brystpumper er redningen for mødre, der vil være aktive og foretage sig ting på egen hånd. Skal du f.eks. ud et par timer, så bliver brysterne udspilede og kan gøre ondt. Med en manuel eller elektrisk brystpumpe, får du mulighed for at lette trykket.

Du kan også pumpe mælk ud, inden du går og opbevare den i køleskabet. På denne måde kan barnet få næringsrig brystmælk, også når mor ikke er til stede. Også natten kan forberedes, og mor får en chance for at sove sig gennem to amninger – og det kan være meget velkomment i den første tid. Partneren får således også mulighed for at deltage i madningen; noget der knytter stærke bånd til barnet.

Det kan være smertefuldt at amme. Sådan er det bare. Små børn sutter hårdt og brystvorterne kan let blive helt røde og irriterede. Med ammesutter eller ammebrikker, kan du slippe for smerten og fortsat amme med barnet liggende tæt ind til kroppen.

Ammepuder og andet tilbehør

En ammepude er skøn at bruge for både mor og barn. Megen af den smerte, der kan opstå i forbindelse med amning, skabes når man spænder og barnet ikke rigtig kan komme til på den rigtige måde. Med en pude kan du sidde i en mere afslappet stilling og undgå nogle af de problemer, der ellers kan udvikles, når du ammer.

Vi har ammepuder i mange forskellige udførsler og udseender. Se dig omkring i butikken, og du finder sikkert noget, der passer.

Herudover kan du finde cremer, graviditetsseler til bilen, pusletasker, flaske-varmere og meget andet, der kan lette hverdagen meget for dig.

298 produkter
298 produkter