Lekmer logo

Regnbeskyttelse og insektnet

Med vores barnevognsbeskyttelse kan du gå ture i såvel strålende sol som regn. Det er ikke bare en praktisk detalje, men beskytter også dit barn på bedste vis. Med en solbeskyttelse til barnevognen holdes de skadelige stråler væk fra barnets følsomme hud, hvorfor vognen bevarer en kølig og behagelig temperatur. Med en regnbeskyttelse bliver der til gengæld knastørt på indersiden, selvom det øser ned udenfor!

Hos Lekmer.dk har vi samlet overtræk til alle størrelser barnevogne. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde produkter fra de mest populære og pålidelige mærker til favorable priser. Vi har eksempelvis et trendy regnslag fra mærket Elodie Details, som leveres med smarte og kompakte opbevaringstasker, der kan hænges på vognen, når det ikke regner. Vores udvalg af barnevognsovertræk tæller dog ikke bare regnslag. Skal du et sted hen med dit barn, hvor der er mange myg, er det smart at investere i et insektnet til vognen. Vi har modeller til både single- og tvillingevogne fra mange forskellige producenter til virkelig favorable priser. Det kan betale sig at investere i denne type beskyttelse!

Et insektnet til barnevognen sørger for, at barnet får fred og ro, og så kan du også slappe af som forælder. Du kan ligeledes være sikker på, at alle vores regnslag er fremstillet i den højeste kvalitet, uanset materialet. Vores sortiment inkluderer regnslag og tæller modeller, der er udført i såvel polyester som gennemsigtig blød plastic, og ved disse produkter stilles der høje krav til både slidstyrke og luftgennemstrømning. Dette gælder i øvrigt også for vores sol- og insektbeskyttelse. Sørg for, at du vælger en beskyttelse, som passer til netop den barnevogn, du ejer. Vi har alternativer til de fleste populære barnevognsmodeller, fra liggevogne til siddevogne, buggys, sulkyer og tvillingevogne.

Regnslag, solbeskyttelse og insektnet er et uundværligt barnevognstilbehør. Med denne type produkter kan barnet følge med på turen, uanset vejrforholdene. Køb din vognbeskyttelse på Lekmer.dk - vi har det bedste og mest prisbillige sortiment!

85 produkter
85 produkter