Lekmer logo

Pusletasker til småbørnsforældre til alle lejligheder

Har du svært ved at holde styr på det hele, når du er ude med børnene? Når du kigger forbi Lekmer.dk, finder du en række smart pusletasker med plads til det hele. VI har tasker i forskellige modeller og farver, bl.a. de pusletasker, der kan hænge på barnevognens håndtag via de enkle remme. Et praktisk pusletæppe kan købes med som tilbehør. Der er plads til alt, hvad du behøver til dit barn, og tasken er forsynet med lommer til sutteflasker, vådservietter, ligesom der er mindre rum til din telefon og nøgler.

Pusletasker til at hænge på barnevognen gør hverdagen lettere for alle småbørnsforældre. Elodie pusletasken fås i flere modeller og har et moderne design med en række flotte detaljer. Taskerne fås i forskellige materialer og fæstnes enkelt på barnevognen via remme, men har også håndtag, så de kan bæres med et enkelt greb. Skip Hop pusletaske fås i en duomodel, hvilket indebærer, at der er lommer med god plads på begge sider af tasken, der også har en lynlås, som beskytter indholdet mod vejr og vind. Pusletasker fra Lekmer.dk holder en høj kvalitet og kan anvendes året rundt. De er endvidere lette at rengøre og er specialdesignede til at kunne anvendes til barnevogne, og de har en god rummelighed til alt, hvad man behøver på turen.

Pusletasker fra Lekmer.dk fås i forskellige størrelser og kan også købes som en mini-pusletaske, hvor du, som navnet antyder, får en mindre model med en lomme til bleer, sutteflaske og vådservietter. Det er et godt valg til flyet eller i bilen. Vi har også børnesikre modeller, som er meget nemme at anvende. Pusletasker i læder fås ligeledes hos Lekmer. Det slidstærke materiale af en god kvalitet bevirker, at tasken kan tages med overalt og er mindst lige så funktionel, når børnene er blevet større. Din pusletaske kan nemlig nemt forvandles til en helt almindelig hverdagstaske. Det er ganske enkelt gode tasker, som kan anvendes til alle anledninger.

Pusletasker fra Lekmer.dk er både elegante og praktiske. Du kan købe din pusletaske online via nogle få klik, og snart har du en pusletaske, som passer lige så godt i sandkassen som til børnefesten.

173 produkter
173 produkter