Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Klapvogne skal være sikre og komfortable

Er barnet blevet så stort, at det er vokset ud af barnevognen? Så er det tid til at skifte til en klapvogn, Lekmer.dk er det rigtige sted at lede efter den ideelle klapvogn. På Lekmer.dk kan du som forælder lede blandt både stilfulde og praktiske klapvogne, der giver en ekstra dimension til dine dejlige gåture med barnet. Hvad enten du foretrækker fire eller tre hjul, garanterer vi, at du finder netop den klapvognsmodel, du ønsker dig her på Lekmer.dk, hvor alt er muligt.

Når barnet begynder at løfte blikket, er det vigtigt at have en god klapvogn, så din øjesten kan begynde at udforske omgivelserne. Lekmer.dk forhandler en række klapvogne, der gør overgangen til den nye vogn til en sjov oplevelse for både børn og forældre. I rækken af ​​klapvogne på Lekmer.dk kan du vælge mellem mange farver og modeller, såsom smukke røde, de klassiske blå og sorte, den kølig turkise nuance og de mere klassiske variationer af grå og beige. Baby jogger-modellen har et chassis med tre hjul og har god plads mellem de to bagerste hjul. Det er et populært valg for de forældre, der elsker at jogge. Hvis barnet har brug for at komme lidt op i højden, kan du købe en ekstra klapvognspad, der på smart vis justerer størrelsen.

Klapvogne har mange geniale fordele. Det er mere spændende for barnet at få en bedre udsigt over den interessante verden udenfor, mens vognen optager mindre plads på caféen, i bussen og ikke mindst i hjemmet. Flere af modellerne i vores sortiment kan om nødvendigt nemt forvandles til liggevogne, såsom Graco klapvognen, der bliver en behagelig seng med den tilhørende liggedel, der kan købes som ekstra tilbehør. Lekmer.dk forhandler mange forskelligartede modeller, og der er noget for enhver smag. Er du retrotypen, der dog stadig gerne nyder den moderne komfort? Fortsæt med at kigge rundt hos os, og du vil helt sikkert finde en retrovogn, der falder i din smag. Vi er sikre på, at du finder en ny favorit hos os.

Leder du efter en klapvogn til en god pris? Du er kommet til det helt rigtige sted. Hos Lekmer.dk har vi klapvogne i alle prisklasser, og vi kan love, at de opfylder alle de krav, som vores kunder stiller til et kvalitetsprodukt.

205 produkter
205 produkter