Lekmer logo

Bæreseler til nyfødte og opefter

Ergonomisk bæresele, som giver dig og dit barn en maksimal komfort, både når I befinder jer i hjemmet og er ude for at gå en tur. Disse ergonomiske bæreseler giver dig og dit barn en stabil holdning, mens du udfører hverdagens sysler. Nu kan du føle en nærhed til dit barn, samtidig med at du skåner din ryg. Bæreselen er også nem at tage af og på hurtigt, hvilket gør hverdagen endnu enklere.

Denne bæresele passer perfekt til dig, som vil kunne bevæge dig frit, samtidig med at du har dit barn med dig. En økologisk bæresele giver dit barn en maksimal komfort og skåner din ryg, samtidig med at den tillader dig at være fleksibel i hverdagen, når du er på farten eller skal klare de daglige pligter i hjemmet. Lekmer.dk tilbyder en række bæreseler, så du nemt kan finde netop den model, du leder efter, uanset om du vil have en neutral farve eller en farverig variant. Når du leder efter bæreseler, bæretørklæder eller andre produkter til dit barn, er Lekmer.dk det indlysende valg. Vores store udvalg giver dig og dit barn det bedst mulige udgangspunkt for, at jeres tid sammen bliver en skøn tid.

Børn elsker at være tætte på deres forældre og mærke varmen og høre hjertet banke. Bæreseler hjælper dig og dit barn med at være tætte på hinanden, og desuden får du hænderne fri til andre ting såsom husholdningssysler eller de ældre børn. En bæresele fra Babybjörn er svensk design og en klassiker, som for mange er et virkelig godt valg, når det gælder bæreseler til nyfødte, hvor ingen ekstra indlæg er nødvendige. Via et nyere og mere moderne design føles denne sele mere komfortabel for både den voksne og barnet, og den er både nem at tage af og på. Børn med en stærkere nakke kan også bæres vendt fremad, så barnet får mulighed for at udforske de nye omgivelser. Passer til nyfødte og op til 11 kg.

Tænker du på at købe en god bæresele, er Lekmer.dk det bedste alternativ takket være vores brede udvalg. Vi har bunker af bæreseler samt andre produter, hvor du kan sikre dig en god kvalitet.

70 produkter
70 produkter