Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Bære og sidde – bæreseler og babysitters

Så længe børnene er små, kan en bæresele være den absolut bedste løsning, når man skal bevæge sig omkring. Med en god sele, der bruges på den rigtige måde, er det behageligt for bæreren og beroligende for barnet. Efter traveturen, når I igen er hjemme, kan det være dejligt med en babysitter, så barnet selv kan sidde.

Disse to produkttyper – plus en række andre i kategorien Bære og Sidde – finder du her. Bestil på nettet og få leveret med posten, til gode priser.

Bæreseler og bæresjaler

Der er mange fordele med bæreseler og bæresjaler sammenlignet med en barnevogn. Du kan komme omkring uden problemer og behøver ikke bakse en stor vogn ind i bussen eller forretningen. Du er ganske enkelt mere fri.

Og så ved alle, der har småbørn, at det kan blive til megen gråd i vognen, hvilket næsten aldrig sker med en bæresele. Barnet vil føle nærhed og får det, når han eller hun bumper rundt tæt på forældrene. Selerne er specielt populære blandt fædre, der får en unik mulighed for at knytte en nær kontakt til barnet – en kontakt moderen helt naturligt får i forbindelse med amning.

Men, er det ikke besværligt?

Faktum er, at hvis du ifører dig en BabyBjörn sele (eller en af et andet mærke), så barnet kan komme tæt på din krop, så er det både behageligt og aflastende for skuldre og ryg. At skubbe en vogn, kan faktisk være mere anstrengende for skuldre og ryg.

Man sørg i hvert tilfælde for at følge vejledningen, når du skal bruge bæresele. Lige som du kan bære en rygsæk med 10 kg uden problemer, kan en dårlig rygsæk være yderst besværlig at bære indeholdende blot et par kilo.

Babysitters – forældres redning

Når man har små børn derhjemme, kan det være svært, at få lavet noget udover det, at være sammen med dem. De vil ofte være tæt på forældrene, og at ligge på gulvet er kun sjovt et kort øjeblik.

Babysitters løser ofte det problem. For det første sidder barnet op og kan følge med i det, der sker og iagttage omverdenen. Dernæst gynger en babysitter, så børnene får direkte respons, når de bevæger sig, hvilket de tilsyneladende synes om. Der findes også en lang række babysitters med underholdende uroer og legetøj.

Nu kan du sætte tid af til at lave mad, rydde op eller blot slappe lidt af, uden at skulle holde barnet.

198 produkter
198 produkter