Lekmer logo

Babybeskyttere/Auto- og vognstole til børn, der vejer op til 13 kg

Har I oplevet en familieforøgelse, og skal I ud på jeres første køretur? Leder I efter en autostol, som kan justeres i takt med, at barnet bliver ældre, eller er I mon ude efter at opgradere det, I allerede bruger? Tag det helt roligt. Med autostolene fra Lekmer.dk sidder selv de mindste sikkert og bekvemt på turen.

Vi tilbyder et af Nordens bredeste udvalg af autostole. Samtlige kommer fra markedets førende aktører og fås i et hav af forskellige farver og udformninger. Her finder du blandt andet den testvindende Maxi-Cosi babystol, en helhedsløsning med babybeskyttelse og barnevogn i ét, justerbare i-Size størrelser, monteringsløsninger, som egner sig til alle personbiler, enkle installationsløsninger med aftagelige overtræk, der kan vaskes og skiftes ud, og det er blot nogle af de mange eksempler! Med vores babybeskyttelse garanteres familiens yngste medlemmer en tryg køretur til næste destination, og når I har nået målet, er det bare at tage babystolen ud af bilen og bære den i håndtaget. Det bliver ikke meget nemmere!

Produkterne imødekommer de forskellige krav til sikkerhed og komfort, ligesom de er nemme at montere i bilen og er yderst brugervenlige. Hvis du overvældes en smule af de forskellige varianter og funktioner, kan vi anbefale en prisvinder. Vores Besafe babystol med håndtag passer til alderstrinnene 0-4 år. Brug gerne vores smidige søgefunktion, så du kan finde netop din drømmeløsning. Læs gerne videre om vores forskellige produkter i de udførlige beskrivelser, hvor der også er information om vægt, størrelse, hvilke test babybeskyttelsen har gennemgået, hvilke kvalitetscertificeringer de opfylder samt anden nyttig data, som gør valget af køreløsninger lettere.

Lekmer.dk forenkler hverdagen for enhver forælder. Sikkerhed, komfort og kvalitet er tre nøgleord, som repræsenterer vores babystole, og hos os finder du et af de største sortimenter fra mærker som Besafe og Maxi-Cosi.

110 produkter
110 produkter