Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Barn & Baby

På Lekmer gør vi, hvad vi kan for at forenkle og løfte hverdagen for dig, der er gravid eller for nyligt er blevet forældre. I vort brede sortiment af babyprodukter finder du alt fra barnevogne, autostole og bæreseler til køreposer, sutter, brystpumper og børnebestik. Vi har også masser af fine gaveideer til dig, der er inviteret til dåb, børnefødselsdag eller andre festlige lejligheder. Slip for trængsel og besvær – hos os finder du alt til dig og din baby på et og samme sted.

Barn og baby – Alt en småbørns-familie har brug for

Når man skal have eller har fået et barn, er der meget at tænke på. Hvad får vi brug for i badeværelset? Hvilken vogn skal vi købe? Vi skal vel også have en autostol? Vi har jo ikke fået købt en sutteflaske! Hvordan kommer det til at gå?

Og sandt nok, der er mange ting, der skal være i hjemmet, når der kommer et nyt skud på stammen. Børn skal spise, sove, ”gå på toilettet”, vaskes og transporteres rundt på en fleksibel måde. Alt dette kræver det rigtige tilbehør, så det kan foregå så komfortabelt som muligt for barnet og så enkelt som muligt for forældrene.

Vær dog ikke bekymret. Her finder du alt det, du får brug for til barn og baby – fra vogne og autostolet til det, du får brug for i køkkenet og badeværelset. Bestil produkterne online, få dem leveret og sæt fokus på det, at være forældre.

Produkter til barn og baby

Lekmer har ting til alle perioder i et barns liv, og vores netbutik er en af de største og mest populære børnebutikker på internettet. Til de allermindste kan vi præsentere nogle af de mest velbesøgte kategorier – og skulle du lede efter noget specielt, kan du navigere dig frem via topmenuen.

Barnevogne: Her har vi det måske sværeste indkøb. En vogn koster en del og der findes utallige modeller og mærker. Vi vil her prøve at navigere dig frem til et produkt, der opfylder dine behov og krav. På vores barnevognsside kan du læse mere om de barnevognstyper, der findes og du kan dernæst få forslag til mange gode og prisværdige barnevogne. Mere om barnevogne

Autostole: Når du skal vælge en autostol, er sikkerhed det aller vigtigste. Vi har en række forskellige godkendte autostole til børn. Sidenhen dukker spørgsmålet om, hvilken model du skal vælge, op. Vi har mange at vælge mellem. På vores side om autostole og øvrigt tilbehør til rejsen, forsøger vi at udrede begreberne og guide dig frem til det, der passer dig bedst. Mere og autostole

Made og pleje: I løbet af de første år med et barn, handler det meget om at made og pleje. Der skal suttes på sutteflaske og spises med plastbestik på en plasttallerken. Derefter er det tid til at vaske sig og sidenhen hvile. Sådan bliver det ved en tid. Her finder du alt det, du får brug til denne cyklus. Mere om made og pleje

Dette var blot tre af de emner, vi har under kategori barn og baby. Men der er meget mere. Se dig omkring i vores butik, og du vil opdage, at du kan bestille alt det en familie med børn og babys har brug for.

Populære mærker Vis alle mærker