Baltic

Baltic er en svensk virksomhed, der siden 1977 har fremstillet flyde- og svømmeveste. Baltics filosofi er, at det ikke skal være muligt at gå på kompromis, når det gælder kvalitet og funktion, hvilket har gjort virksomheden til Europas største indenfor sit felt. Baltic elsker alt, der har med vand at gøre, og de ønsker at gøre livet på vandet mere sikkert og dermed endnu sjovere og dejligere. Baltic værner om miljøet og arbejder løbende med forbedringer og effektivisering af processerne i forbindelse med fremstillingen af deres flydeveste. Baltic tilbyder flydeveste i Newton sikkerhedsklasserne 50, 100 og 150. De forskellige klassificeringer for sikkerhed er tilpassede forskellig vægt og forudsætninger hos brugeren.

Allround flydeveste, flydeveste til vandsport, funktions-flydeveste samt flydebeklædning med sikkehedsklassificeringen 50 Newton. De egner sig til personer, der kan svømme og giver den perfekte balance mellem funktion, bevægelsesfrihed og flydeevne.

Har du behov for yderligere flydehjælp, fordi du ikke kan svømme, skal du kigge efter redningsveste med sikkerhedsklassificering 100 Newton, der fås til børn, der vejer fra 3 kg og op til voksne, der vejer mere end 100 kg.

Ønsker du både bevægelsesfrihed, ekstra flydeevne og hjælp til at blive vendt om i rygposition, så er de oppustelige redningsveste med sikkerhedsklassificering 150 Newton det rigtige alternativ.

En flydevest skal passe. Den skal sidde stabilt og være komfortabel, og den må ikke glide omkring på kroppen. Børn skal aldrig have flydeveste til "at vokse i". Hos os på Lekmer.dk finder du blande andet redningsveste, flydeveste og sejlerveste fra Baltic.
(2 af 2 produkter)
(2 / 2)