Type af gave:

Alder:

Pris:

Din ønskeseddel

Del din ønskeseddel:

i

Din ønskeseddel er tom

Læg et produkt til din ønskeseddel ved at klikke "Ønsk" på hvert produkt.

Outlet – Legetøj

Leder du efter billigt legetøj og nedsatte priser, er du kommet det rette sted. I vores legetøjsafdeling har vi altid sjovt, godt legetøj til priser, du får svært ved at finde andre steder. Kig bare ind nu og da, og måske ikke kun lige før jul og fødselsdage.

Du kan ofte gøre rigtigt gode fund, og udsalgsbutikken fyldes hele tiden med nye varer. Så ser du noget, du kan bruge, kan du jo bestille allerede nu og gemme det, til det igen er tid til at dele gaver ud.

Under hver vare kan du se, hvor meget du sparer. Ind imellem er det 10 %, andre gange 20 %, og endda op til 30 %. Ofte er det til og med endnu billigere, og du kan ofte købe legetøj til under halv pris! Så når du skal købe legetøj, anbefaler vi, at du besøger os først.

Udsalg på legetøj – vores produkter

Da vi er den største legetøjsbutik på nettet med varer fra alle store legetøjsfabrikanter, finder du også det meste i vores outlet. Uanset hvad du søger, er der en god chance for, at du finder det til en billigere pris.

For eksempel har vi næsten altid Lego på udsalg – fra Duploklodser til de mindste til nyere Lego som Star Wars og Lego Friends. Vi har billige spil og puslespil, pædagogisk legetøj til nedsat pris og billige cykler. Du finder dukker, dukkehuse og legetøj – det hele billigere end du finder noget andet sted.

Ja, listen kan gøres lige så lang, som man vil Brug søgefunktionen øverst på siden, og søg på det mærke eller den type af legetøj, du vil købe, så præsenterer vi vores udsalgsvarer. Kom ind og gør et kup!

-

-

Viser 337 produkter på 7 sider
Antal/Side:

Viser 50 af i alt 337 produkter

100,- rabat!

Hej, lige nu får du 100 kr rabat på Lekmer.dk. Opgiv din e-mail adresse så får du rabatkoden direkte i din indbakke.

Tilbudet gælder når du handler for mindst 500. Rabatkoden gælder ved et købstilfælde. Gælder ikke LEGO eller produkter som skilter med det på deres produktside.

×

Tak!

Rabatkoden er sendt til din e-mail adresse. Kig i din indbakke om et minut og dobbelt tjek, at den ikke er kommet i dit spamfilter.

Luk vinduet og shop løs på Lekmer.dk

×
Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×