Lekmer logo

Swimpy, Badevinger, 0-2 år, 0-15 kg

0 (0) Anmeld
Swimpy, Badevinger, 0-2 år, 0-15 kg Swimpy, Badevinger, 0-2 år, 0-15 kg
69 kr
Org. pris 79 kr -13%
 

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Hjælpemiddel når barnet skal lære at svømme Hjælper barnet med at holde en lodret position i vandet. Dobbelte luftkamre for øget sikkerhed, med sikkerhedsventiler for at undgå at der kommer luft ind. Udformet så barnet føler en be... Vis produktinformation

Hjælpemiddel når barnet skal lære at svømme
Hjælper barnet med at holde en lodret position i vandet. Dobbelte luftkamre for øget sikkerhed, med sikkerhedsventiler for at undgå at der kommer luft ind.
Udformet så barnet føler en bevægelsesfrihed og komfort, i et behageligt materiale.
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Hjælpemiddel når barnet skal lære at svømme
Hjælper barnet med at holde en lodret position i vandet. Dobbelte luftkamre for øget sikkerhed, med sikkerhedsventiler for at undgå at der kommer luft ind.
Udformet så barnet føler en bevægelsesfrihed og komfort, i et behageligt materiale.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
Swimpy

Artikelnummer:
1000530-0000

Tags:
Flydehjælpemidler, 0-2 år, 1 - 100

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

Swimpy Vis alle produkter

Beskyt børnene mod solen med en Swimpy UV-suit med børnenes favoritter på. Tøj fra Swimpy er lavet til svømning og leg og er derfor både holdbart og komfortabelt. Hvorvidt børnene leger i sandet eller i vandet har deres følsomme hud brug for at blive beskyttet mod solens UV-stråler. Med solbeskyttelsestøj behøver du ikke at bekymre dig om, om solcremen ikke virker længere eller at smøre barnet ind i usunde kemikalier. Leder du efter et dejligt UV-suit til børn eller andet tilbehør til ferien? Alt Swimpy UV tøj, fra Swimpy UV-trøje til hatte og sko, fås i pæne og smarte farver. Med en bred vifte af forskellige tryk, bliver det nemt for dig og dit barn at finde en favorit. Blandt tilbehøret finder du blandt andet Swimpy armringe, UV sko og solbriller. Et UV telt er især godt for de små. Swimpy har alt det nødvendige for at gøre dit barns tid i solen sjov og sikker. Materialern,e der anvendes til tøjet, har certificeret UV-beskyttelse, så længe tøjet er intakt. Det er klart, at de også er fri for farlige stoffer. Med solbeskyttelsestøj fra Swimpy vil det være både sjovt og sikkert at være i solen. Lekmer.se er stolte af, hvor nemt det er at købe badetøj online. Med sjove motiver som Bamse, Disneys Minnie Mouse, Disneys Jake og piraterne, Disney Pixar Cars for at nævne nogle få - her finder dit barn nemt sin favorit! Badetøj og UV tøj fra Swimpy er hurtigt blevet populært hos forældre takket være deres fine og intelligente design. De beskytter børn mod solen uden at udsætte børn for unødvendige kemikalier gennem den indbyggede solbeskyttelsesfaktor på 50+. Tøj fra Swimpy bleges ikke i solen og tørrer hurtigt. Det holdbare og stærke materiale tillader dem at have mange sjove og aktive timer i vandet og er komfortabelt, selv når de er våde. Køb dem som et sæt eller miks og match efter behag!