Lekmer logo

Skip Hop, Badelegetøj, Zoo, Ubåd, Abe

0 (0) Anmeld
Skip Hop, Badelegetøj, Zoo, Ubåd, Abe Skip Hop, Badelegetøj, Zoo, Ubåd, Abe
149 kr
 

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Zoo Ubåd fra Skip Hop. En herlig abe og en sjov ven til at bade med! Leg med aben og ubåden i vandet, og se hvilke spændende eventyr, der finder under vandoverfladen. Træk i snoren, når du vil sætte fart på propellen, så ubåden ka... Vis produktinformation

Zoo Ubåd fra Skip Hop. En herlig abe og en sjov ven til at bade med! Leg med aben og ubåden i vandet, og se hvilke spændende eventyr, der finder under vandoverfladen. Træk i snoren, når du vil sætte fart på propellen, så ubåden kan sejle af sted!
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Zoo Ubåd fra Skip Hop. En herlig abe og en sjov ven til at bade med! Leg med aben og ubåden i vandet, og se hvilke spændende eventyr, der finder under vandoverfladen. Træk i snoren, når du vil sætte fart på propellen, så ubåden kan sejle af sted!

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
Skip Hop

Artikelnummer:
8077470-0000

Tags:
Badekarsleg, 0-5 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

Skip Hop Vis alle produkter

Har I lige fået familieforøgelse? Skip Hop til nybagte forældre er et udvalg af kvalitetsprodukter, der passer dem, der værdsætter en god blanding af funktionalitet og design. Skip Hop er designet af en prisvindende designer og har alt fra tasker, bordskånere og madkasser egnet til både børn og forældre. Der er allerede masser af tasker der er praktiske, men der er få, der er både funktionelle og elegante på samme tid. Vælg og vrag blandt masser af veldesignede produkter fra Skip Hop, alle med unikke designs og farverige prints, der vil tiltrække sig opmærksomhed. Køb en stilfuld bletaske, der matcher dit look eller invester i en pålidelig rygsæk. I sortimentet kan du finde alt fra babygym til opbevaringskurve. Spring Humle babygym er blevet meget populære og er værd at tage et nærmere kig på. Glem ikke at tilføje en cool lampe, der lyser op i barnets værelse og giver en dejlig atmosfære. Brug Skip Hop til den første tid i barnets liv og fortsæt med at købe kvalitetsprodukter, der vil vare i årevis. Med et bredt udvalg er det nemt for dig at handle, herunder Skip Hop babygym, stilfuldt nattøj eller Skip Hop natlampe og dermed skabe et gennemgående tema i dit hjem. På Lekmer.se finder du et bredt udvalg af Skip Hop online, den omtalte mærke, der startede i begyndelsen af ​2000'erne, og siden da er blevet rost verden over. New Yorkeren Ellen Diamant står bag designet af baby og børneprodukte, og har modtaget priser for sin blanding af design og unikke løsninger. Hun begyndte med en række bletasker, men har nu en bred vifte af køreposer, underlag, tøj og opbevaringsprodukter, der alle bærer hendes signatur.