Lekmer logo

PLAYGRO, Badelegetøj, Batch Play Gift Pack

0 (0) Anmeld
PLAYGRO, Badelegetøj, Batch Play Gift Pack PLAYGRO, Badelegetøj, Batch Play Gift Pack
129 kr
Org. pris 179 kr -28%
 

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Gør badestunden til et undervandseventyr og en stund, der er værd at se frem til! Lad bådene og anden gynge i overfladen, og kig i den vandtætte bog eller sprøjt vand med blæksprutten. Pakken indeholder 7 forskellige legetøj, der ... Vis produktinformation

Gør badestunden til et undervandseventyr og en stund, der er værd at se frem til! Lad bådene og anden gynge i overfladen, og kig i den vandtætte bog eller sprøjt vand med blæksprutten.

Pakken indeholder 7 forskellige legetøj, der alle tåler vand og ikke har nogen løse dele. Legetøjet egner til børn fra 6-måneders alderen.
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Andre lekmer-kunder var også interesserede i

Produktbeskrivelse

Gør badestunden til et undervandseventyr og en stund, der er værd at se frem til! Lad bådene og anden gynge i overfladen, og kig i den vandtætte bog eller sprøjt vand med blæksprutten.

Pakken indeholder 7 forskellige legetøj, der alle tåler vand og ikke har nogen løse dele. Legetøjet egner til børn fra 6-måneders alderen.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
PLAYGRO

Artikelnummer:
8092454-0000

Tags:
Badekarsleg, 0-5 år, 101 - 200

Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

PLAYGRO Vis alle produkter

Som forælder vil man gerne kunne se efter sine børn hvert minut, hver eneste dag. Med den digitale babyalarm fra Padwico er dette en mulighed, da en babyskærm med en lang rækkevidde er en nyttig ting, når du simpelthen ikke kan være der selv. Lever du et hektisk liv, sørger denne babyalarm for, at du kan slappe af, da du har vished for barnets tryghed. Forældre vil gerne være alle steder på en gang, og med en babyalarm bliver det lidt nemmere. Padwico babyalarm 850 er et af ​​de bedste produkter til netop dette formål. Produktet er svensk-produceret og enestående, fordi det, ligesom alle Padwicos produkter, er testet og godkendt specielt til de nordiske lande i et EU-akkrediteret laboratorium. Ifølge EU-standarder må en trådløs babysitter ikke sende mere end 10 mW - i modsætning til for eksempel en mobiltelefon, der sender op til 250 mW. Padwicos babyalarm stråler kun, når det er virkelig nødvendigt. Det er f.eks., når barnet græder eller laver en lyd, hvorfor du som forælder bør kunne sove roligt, velvidende at dine børn er i trygge hænder. En Padwico babyalarm afgiver faktisk knap nok en målbar stråling og er derfor mærket "Low Radiation". Padwico ved, at en af ​​de vigtigste kendetegn ved en digital babyalarm er mængden af den ​​stråling, der udsendes. I dag har vi masser af elektronik omkring os hver dag, der alle udsender en form for stråling, så det kan være en trøst at vide, at ens babyalarm ikke er en af de store "syndere". Med de sikre babyalarmer fra Padwico kan du som forælder holde øje med dine børn, selv når du ikke kan være der, så du kan slappe af og have tillid til, at dit barn er i sikre hænder. På Lekmer.dk er der masser af produkter til forældres forskellige behov, og der er flere muligheder for dem, der ønsker at holde øje med barnet via Padwico. Med sin lave stråling er produktet et glimrende valg for dig og din familie.