Lekmer logo

Stiga, Pro Goal, Floorball-mål, metal

0 (0) Anmeld
Stiga, Pro Goal, Floorball-mål, metal Stiga, Pro Goal, Floorball-mål, metal
179 kr
Org. pris 199 kr -10%
 

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Floorball-mål af metal fra Stiga. Let at montere, skille ad og stuve ad vejen, da det kun optager lidt plads. Passer til såvel inden- som udendørs brug. Str.: 79 x 54 cm.... Vis produktinformation

Floorball-mål af metal fra Stiga. Let at montere, skille ad og stuve ad vejen, da det kun optager lidt plads. Passer til såvel inden- som udendørs brug. Str.: 79 x 54 cm.
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Andre lekmer-kunder var også interesserede i

Produktbeskrivelse

Floorball-mål af metal fra Stiga. Let at montere, skille ad og stuve ad vejen, da det kun optager lidt plads. Passer til såvel inden- som udendørs brug. Str.: 79 x 54 cm.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
STIGA

Artikelnummer:
7000543-0000

Tags:
Hockey, 6-12 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

STIGA Vis alle produkter

Den svenske virksomhed Stiga blev i 1934 grundlagt af Stig Hjelmquist. I sportens verden er Stiga først og fremmest kendt for bordtennisborde og bordtennisudstyr. Firmaet er flere gange blevet valgt som sponsor indenfor verdensmesterskaberne i bordtennis. Udover bordtennisudstyr byder Stiga på et bredt udvalg af udstyr og tilbehør til idrætsudøvende børn og børneaktiviteter - eksempelvis Stiga Snowracer, kælke, ski til børn, mini-ski, floorball stave, hockey- og bordhockey-spil (Play Off Hockey) og andre sportsprodukter.

Når det gælder vinterleg og vinterlegetøj til børn, er der kun få, der kan slå Stigas klassiske sortiment til leg i højt tempo. Udvalget til børneaktiviteter har også udviklet sig yderligere, og i dag tilbyder Stiga ligeledes balancecykler, der er den perfekte begyndercykel uden pedaler, samt de næsten klassiske løbehjul og andre former for sportstilbehør. Hos os på Lekmer finder du et bredt udvalg af ski, balancecykler, idrætsudstyr og - ikke mindst - den populære snowracer, der i dag ofte kaldes Stiga Bob. "Boben" er et populært snelegetøj, som mange børn oplever sine første sneeventyr på. Med sit optimale design er den blevet til et produkt, som mange andre firmaer har efterlignet design- og funktionsmæssigt.

På Lekmer findes et stort sportsudvalg fra Stiga, inklusive reservedele til snowracers, hockeyspil og meget andet til aktive børn.