Lekmer logo

Jabadabdo, Legetøjsmad, Prinsessekage

0 (0) Anmeld
Jabadabdo, Legetøjsmad, Prinsessekage Jabadabdo, Legetøjsmad, Prinsessekage
119 kr
Org. pris 149 kr -20%
 

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Byd på fin og dejlig prinsessekage fra Jabadabado. Kagen er dækket af grøn marcipan og dekoreret med lyserøde marcipanroser. Let at servere, da kagen allerede er skåret. Lyserød serveringspalet med hvide prikker medfølger. Str.: 1... Vis produktinformation

Byd på fin og dejlig prinsessekage fra Jabadabado. Kagen er dækket af grøn marcipan og dekoreret med lyserøde marcipanroser. Let at servere, da kagen allerede er skåret. Lyserød serveringspalet med hvide prikker medfølger. Str.: 18 cm.
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Findes også i disse varianter

Andre lekmer-kunder var også interesserede i

Produktbeskrivelse

Byd på fin og dejlig prinsessekage fra Jabadabado. Kagen er dækket af grøn marcipan og dekoreret med lyserøde marcipanroser. Let at servere, da kagen allerede er skåret. Lyserød serveringspalet med hvide prikker medfølger. Str.: 18 cm.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
Jabadabado

Artikelnummer:
7001650-0000

Tags:
Køkken & butik, 3-8 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

Jabadabado Vis alle produkter

Det svenske familieforetagende JaBaDaBaDo grundlagdes i 1993, hvor produktionen af trælegetøj til børn startede. Efter mange års udvikling i branchen, importeres ikke blot legetøj af eget design, men også fine møbler til børneværelser.

JaBaDaBaDos lænestol af kunstlæder, som fås i flere farver, er en flot detalje til mange børns værelser. Den er i dag i et klassisk design med dejlige armlæn og et godt ryglæn. I vort sortiment finder du også muntert og fint udformet bagværk af træ og rigtigt sjovt bageudstyr, som gør legen så godt som virkelig. Du kan også finde de klassiske rislamper i en ny udgave med farverige motiver, der er typiske for JaBaDaBaDo.

Det, der udmærker JaBaDaBaDos produkter, er de farverige og glade designs, som fås i mange varianter, der tilfører barnets værelse eller børnefødselsdagen noget ekstra. Lænestole, bage-sæt, bøjler og taburetter udgør blot en lille del af alt det, du finder hos os på Lekmer - din legetøjsbutik på nettet. Her finder du et bredt udvalg, både når det drejer sig om ting til indretning af børneværelset og sjovt legetøj, JaBaDaBaDos populære kasser, papæsker, sjippetov, musikinstrumenter, praktiske kufferter til børn samt gyngedyr af træ. Vi får hver sæson nyheder, som hurtigt bliver et must, når børneværelset skal indrettes. Lad dig inspirere af barnligt sjove indretningsdetaljer og masser af andre ting fra JaBaDaBaDos brede sortiment!