Lekmer logo

Micki, Pippi Langstrømpe, støvler.

0 (0) Anmeld
Micki, Pippi Langstrømpe, støvler. Micki, Pippi Langstrømpe, støvler.
99 kr
Org. pris 129 kr -23%
 

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Ikke nok med, at du har Pippis tøj og paryk: Nu kan du faktisk også købe hendes støvler! Succesen er hjemme til karnevallet eller festen!... Vis produktinformation

Ikke nok med, at du har Pippis tøj og paryk: Nu kan du faktisk også købe hendes støvler! Succesen er hjemme til karnevallet eller festen!
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Andre lekmer-kunder var også interesserede i

Produktbeskrivelse

Ikke nok med, at du har Pippis tøj og paryk: Nu kan du faktisk også købe hendes støvler! Succesen er hjemme til karnevallet eller festen!

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
Micki

Artikelnummer:
3000220-0000

Tags:
Kendte figurer, 3-7 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

Micki Vis alle produkter

Micki har siden 1944 fremstillet svensk designede børneprodukter af naturmaterialer, så som Pippi Langstrømpe legetøj og minikøkkener til børn. Lad dit barn more sig og udvikles med Mickis sikre og fine kvalitetslegetøj, der kan gå i arv i til skaren af søskende. Ifølge Micki skal legetøj fremkalde børns lyst til leg og indlæring, og derfor er deres produkter udviklede til stimulering af børns fantasi. Hos Micki tager man leg alvorligt! Micki har et bredt sortiment af legetøj til alle aldre. Hvilket legetøj du end måtte købe, så kan du være sikker på, at det er gennemtænkt, holdbart og fremstillet med omtanke. Med et Micki Bistro Mini-køkken kan barnet lege kok og efterligne mors og fars hverdagsbeskæftigelser. Dette produkt er blevet en ægte klassiker. Et andet populært produkt er en vævestol til børn, hvormed barnet selv får lov til at producere noget. Der er naturligvis også andre former for legetøj, så som et Micki legetelt, som børnene elsker, Micki put-i-hul kasser og Micki byggestave til kreativ leg. Børn, der elsker Astrid Lindgrens eventyr, vil blive over lykkelige for gaver som for eksempel en Pippi Langstrømpe dukke eller Emils kasket. Svenske Micki producerer kvalitetslegetøj, som børnene vil elske i mange år fremover. Lekmer.dk har et bredt udvalg af Mickis legetøj, som generationer af børn har leget med siden 1944. Familieforetagendet Micki ledes i dag af tredje generation Aronsson. Med deres pædagogiske legetøj udvikles børnenes kreativitet og lyst til at lære og opdage. Et Micki-legetøj skal et barn kunne have de sjovt med i lang tid. Til de mindste, der netop er begyndt at opdage verden, kan du online tage et kig på Mickis lær-at-gå produkter. Med legetøj fra Micki kan børnene gå i gang med at lege med det samme, uden at I først skal læse manualer. For Micki skal legetøj ikke kun være sjovt at lege med, det skal også have gennemgået strenge tests, så legen altid er sikker. Alle dele skal sidde godt fast, og produkterne skal gennemgå tests for såvel brandsikring og kemikalier. Micki er en stolt sponsor af SOS Børnebyerne, som giver flere børn mulighed for at få en barndom fyldt med bekymringsfri leg.