Lekmer logo

Minions, Julekalender med skoletilbehør

0 (0) Anmeld
Minions, Julekalender med skoletilbehør Minions, Julekalender med skoletilbehør
149 kr
 

Fin adventskalender med karaktererne fra filmene Minions og Grusomme Mig. Bag hver låge gemmer sig en overraskelse. Både sjovt og spændende for børnene, som hver dag op til jul får en lille gave. Julekalenderen indeholder blandt a... Vis produktinformation

Fin adventskalender med karaktererne fra filmene Minions og Grusomme Mig. Bag hver låge gemmer sig en overraskelse. Både sjovt og spændende for børnene, som hver dag op til jul får en lille gave. Julekalenderen indeholder blandt andet blyanter, viskelæsr og tegneblok. For fuldstændig indhold se billedet.
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Andre lekmer-kunder var også interesserede i

Produktbeskrivelse

Fin adventskalender med karaktererne fra filmene Minions og Grusomme Mig. Bag hver låge gemmer sig en overraskelse. Både sjovt og spændende for børnene, som hver dag op til jul får en lille gave. Julekalenderen indeholder blandt andet blyanter, viskelæsr og tegneblok. For fuldstændig indhold se billedet.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
Minions

Artikelnummer:
8080168-0000

Tags:
Kendte karakterer, 3-6 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

Minions Vis alle produkter

Der findes rigtig mange Minions-produkter at vælge mellem. Disse fornøjelige figurer, der blev skabt til storfilmen Grusomme Mig, er blevet mange børns storfavoritter, og nu findes der et hav af produkter, inspirerede af filmen, til stor glæde for de yngste. Du kan købe Minions online her på Lekmer.dk. Her har vi samlet et stort udvalg af disse mini-favoritter. Du kan blandt andet finde rigtigt herligt Minions sengetøj, som sikrer, at vores små kan sove med stil. Der findes også en del figurer og legetøj, som byder på mange forskellige legemuligheder for børn i alle aldre. Tag et kig på minionen Talking Kevin, som er en talende action-figur, eller et Minions aktivitetslegetøj, der giver børnene mulighed for at fremstille deres egne tøfler eller nøgleringe, inspirerede af filmen. Når det gælder tøj, findes der også en hel del, og har du overvejet at købe en Minions t-shirt, så er det enkelt gjort. De findes i mange forskellige modeller, så du let kan finde din helt egen favorit. Der er også rigtig seje Dispicable Me (Grusomme Mig) sneakers fra denne produktlinje. God kvalitet og underholdende produkter har gjort Minions til en given favorit ude i hjemmene. Ønsker du, at finde en autoriseret Minions-forhandler, behøver du ikke søge mere. Lekmer.dk har et bredt udvalg af Grusomme Mig produkter, og der er noget interessant for enhver smag. På vores site har vi en stor samling af de absolut bedste produkter fra nogle af verdens mest kendte mærker for børn, uanset alder. Med fokus på kvalitet og brugervenlighed vil vi tilbyde nybagte forældre, og de mere erfarne, det allerbedste. Vil du købe tøj og boligindretning på nettet, så gør du det enkelt hos os. Vi arbejder hårdt for at gøre vore kunder tilfredse hver gang - med hurtige leverancer, åbne køb og en kundeservice, som hurtigt hjælper, hvis der skulle opstå spørgsmål. Vores målsætning er, at gøre vore kunder 100% tilfredse.