Lekmer logo

Infrarød Robot Warrior, Action, Rød

0 (0) Anmeld
Infrarød Robot Warrior, Action, Rød Infrarød Robot Warrior, Action, Rød
279 kr
Org. pris 399 kr -30%
 

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Robot Warrier med både lyd, lys og bevægelse. Robot Warrier er klar til kamp med både våben og skjold. Og så ser han rigtig skræmmende ud med sit infrarøde lys. Du styrer ham og hans våben med en fjernbetjening. Højde: 33 cm... Vis produktinformation

Robot Warrier med både lyd, lys og bevægelse. Robot Warrier er klar til kamp med både våben og skjold. Og så ser han rigtig skræmmende ud med sit infrarøde lys. Du styrer ham og hans våben med en fjernbetjening.

Højde: 33 cm
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Findes også i disse varianter

Passar till

Produktbeskrivelse

Robot Warrier med både lyd, lys og bevægelse. Robot Warrier er klar til kamp med både våben og skjold. Og så ser han rigtig skræmmende ud med sit infrarøde lys. Du styrer ham og hans våben med en fjernbetjening.

Højde: 33 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
Play AW

Artikelnummer:
8076211-0001

Tags:
Roboter og robotdyr, 5-10 år, 301 - 500

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

Play AW Vis alle produkter

Her på Lekmer.dk forhandler vi Play AW-produkter, og hos os finder du derfor et bredt udvalg af varerne fra dette brand. Virksomheden producerer en bred vifte af legetøj til de forskellige aldre. Alt fra udendørs legeredskaber såsom gynger til bolde, dukker og musikinstrumenter er en del af sortimentet. Mange af produkterne er kreative og stimulerer således børns fantasi og kreativitet. Takket være Play AW’s rige tilbud kan dit barn finde det næste yndlingslegetøj lige her, uanset alderstrin. Play AW producerer en virkelig bred vifte af sjovt legetøj. Eksempler på produkter, der er værdsat, er de klassiske sæbebobler, der passer fra tre år og opefter, badelegetøj og gynger. En radiostyret gravemaskine, en radiostyret dinosaur eller en fjernstyret bil kan være cool at køre rundt med. Den anbefalede aldersgruppe er otte og helt op til hundrede år! Der er stor sandsynlighed for, at det ikke kun er barnet, der fatter interesse for disse radiostyrede produkter. Weavy loops er et forholdsvis nyt produkt fra Play AW - det er farverige små elastikker, der kan omdannes til smykker. Et airhockey bord er også et sjovt spil for hele familien. Sæt konkurrencen i gang og se, hvem der kan få pucken ind i modstandernes mål flest gange. De fleste børn elsker at klæde sig ud, og det er derfor et held, at Play AW også producerer udklædningstøj. Play AW tilbyder en bred vifte af legetøj online til alle aldre. Der er virkelig noget for enhver smag, lige fra den musikalske lille artist, der elsker at sidde med guitaren, til dem, der nyder at spille basketball. Der er sågar noget til barnet, der elsker at gynge. Det helt klassiske legetøj såsom fodbolde indgår i sortimentet, og ud af de nye ideer opstår der legetøj, der bliver nye favoritter til morgendagens børn. Play AW fremstiller farverige produkter, der givetvis ender på barnets ønskeseddel. Her på Lekmer.dk er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder et rigt og varieret udvalg af Play AW legetøj online. Inden jul eller den næste fødselsdag bør du helt sikkert tjekke, hvad vi kan tilbyde dig, hvad enten det gælder legetøj til de yngste børn eller de lidt ældre børn.